• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lazer epılasyına gıdıyorum cokmu pahalı???

kullandıkları lazeri söylersen yorum yapabilirim oldukça deneyimliyim bu konuda şuan bende 6 seans 750 tl ye sadece genital için anlaştım ve yarın 2. Seansım alexandrayt kullanıyorlar ve inan bana diğer tüm lazerler beş para etmez bana deseler tüm bacak seansı 250 tl hemen 6 paket program alırım ama bu lazer için seans 450 tl bacak için
pahalımı ucuzmu kısmına gelirsek paranı çöpe atıyorsan 100 tl bile pahalı
kimseye inanma birçoğunu denedim hiçbiri bu lazer kadar iyi ve kalıcı değil
;)

hangı marka nasıl ıyı bılmıyorum canım banada tavsıye edermısın bır yer ankarda yasıyorsan benım npl galıba tam bılmıyorum elılazer dıye bır yer kızlayda oraya gıden varmı acaba bıde benım bugun gıtmem lazımdı 2. seansa ama kıllar uzamadıgı ıcın gıtmedım haftaya gıtmeyı dusundum kıllar boyle cıkıs durumdada da degıl dıpten sıyahlık var traslancak drumda degıl yanı... dogrumu yaptım bılmıyorum..

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

canım cıhazın markası nedır...

Bende maltepede oturuynrum bu gittigim yer nerede adi nedir

Back