• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lazer epılasyına gıdıyorum cokmu pahalı???

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
kızlar ankara kızılayda lazer epilasyona gıdıyorum seansı 25O TL bacak için arkadaşım ck pahalı dedı sızın bıldıgın temiz uygun fıyatlı memnun kaldıgınız bı yer varmı??

evet sadece bacak için pahalı bence.. Ankarada önerebileceğim bir yer yok ama ben istanbulda özel bi hastanede tüm vücut 10 seans 1350 tl ye yaptırdım, tüm vücut seansa da 300 tl alıyorlar.

tüm bacak mı bana da uygun geldi :37:
bacak pahalı oluyor genelde.

kızlar ankara kızılayda lazer epilasyona gıdıyorum seansı 25O TL bacak için arkadaşım ck pahalı dedı sızın bıldıgın temiz uygun fıyatlı memnun kaldıgınız bı yer varmı??
hayır canım pahalı değil,bende geçen gün hastaneye gittim lazer için,tüm bacak seansı 250 tl dedi:34:

hayır canım pahalı değil,bende geçen gün hastaneye gittim lazer için,tüm bacak seansı 250 tl dedi:34:[/Q

hastane olarak nereye gıttınız.... bu gıttıgım yer bıtene kadar denılen yerlere guvenmeyın dedı ucuz ama kalıcı yöntem olmuyor dedıler lazerı farklıymış ..........benım gıttıgım npl sanırım yazamadımsa kusura bakmayın net bılmıyorum

Tek tek yaptırdığınızda mecbur daha pahalıya geliyor tabi, bacak için normal bir fiyat bence, benim arkadaşım Kızılay da tüm vücut 500 e yaptırıyor hem de her seferinde nakit veriyor. Ben çayyolu tarafında özel bir yere gidiyorum tüm vücut 2500 10 seans taksit de yaptılar. Yine de araştırın başka yerleri hem fiyat hem de cihaz olarak, ucuz da değil çünkü. Sevgiler

hayır canım pahalı değil,bende geçen gün hastaneye gittim lazer için,tüm bacak seansı 250 tl dedi:34:[/Q

hastane olarak nereye gıttınız.... bu gıttıgım yer bıtene kadar denılen yerlere guvenmeyın dedı ucuz ama kalıcı yöntem olmuyor dedıler lazerı farklıymış ..........benım gıttıgım npl sanırım yazamadımsa kusura bakmayın net bılmıyorum
medical park canım.
bana da bitene kadar diyemeyiz,ne sonuç alacagın belli olmaz dedi:26:
ben yüz için gitmiştim ama bacaklar için yalnızca fiyat sordum:6:

Tek tek yaptırdığınızda mecbur daha pahalıya geliyor tabi, bacak için normal bir fiyat bence, benim arkadaşım Kızılay da tüm vücut 500 e yaptırıyor hem de her seferinde nakit veriyor. Ben çayyolu tarafında özel bir yere gidiyorum tüm vücut 2500 10 seans taksit de yaptılar. Yine de araştırın başka yerleri hem fiyat hem de cihaz olarak, ucuz da değil çünkü. Sevgiler

bacak 250 paket 70 kolaltı 50 tl dedıler bende 1.5 ay once başladım ılk seansımdı zaten denemek ıcın sadece bacak yaptırdımm

sızın cayyolu tarafında gıttgınız yerde uygunmuş aslında yerı neresı acaba

Voov :53: pahalı tabi ki bizim burada bildiğim bir yer var tüm vücut seans sınırı yok bitene kadar 2.000

Son düzenleme:
bacak 250 paket 70 kolaltı 50 tl dedıler bende 1.5 ay once başladım ılk seansımdı zaten denemek ıcın sadece bacak yaptırdımm

sızın cayyolu tarafında gıttgınız yerde uygunmuş aslında yerı neresı acaba

Ahsen Demirci ye gidiyorum, ben Mayıs'ta başladım kampanya vardı o zaman kampanya devam ediyor mu bilmiyorum, bir sorun isterseniz. Ama yoksa bile yaza doğru olur muhakkak

kızlar ankara kızılayda lazer epilasyona gıdıyorum seansı 25o tl bacak için arkadaşım ck pahalı dedı sızın bıldıgın temiz uygun fıyatlı memnun kaldıgınız bı yer varmı??

kullandıkları lazeri söylersen yorum yapabilirim oldukça deneyimliyim bu konuda şuan bende 6 seans 750 tl ye sadece genital için anlaştım ve yarın 2. Seansım alexandrayt kullanıyorlar ve inan bana diğer tüm lazerler beş para etmez bana deseler tüm bacak seansı 250 tl hemen 6 paket program alırım ama bu lazer için seans 450 tl bacak için
pahalımı ucuzmu kısmına gelirsek paranı çöpe atıyorsan 100 tl bile pahalı
kimseye inanma birçoğunu denedim hiçbiri bu lazer kadar iyi ve kalıcı değil
;)

MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM NPL İLE 8 SEANS GENİTAL ALDIM HEPSİ BİTTİ DEDİM 3 AY SONRA YEMİNEDERİM HORTLADILAR DAHA ÖNCE BACAK İÇİN ALEKSANDRYT A GİTTİM 3 SEANS VE ARADAN 2 SENE GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN HALA ÇOK MEMNUMUM NPL LAZERE GİTTİĞİM KLİNİKİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYET ETTİM CEVAP BEKLİYORUM ONCA VERDİĞİM EMEK ÜMİT VE PARA YA YAZIK OLDU 3 AY SONRA ESKİ HALİNE DÖNDÜ BENDE BACAKLARIMDAN MEMNUN KALDIĞIM İÇİN GENİTALDEDE ALEKSANDRAYT A BAŞLADIM YARIN 2 . SEANSIM VE ÖN ANLAŞMA YAPTIM 6 SEANS SONUNDA DÖKÜLENLERİN HİÇBİRİ GERİ GELMEYECEK AMA EĞER PAKET SONUNDA KALANLAR OLURSA 2 SEANS DAHA GEREKEBİLİR

Sadece bacak bana da pahalı geldi nik, arkadaşlarım tunalıda gidiyorlar, bacak, bikini bölgesi ve kol icin 200 veriyolar

bence bacak, bikini ve kol için toplamda 200 tl de çok azmış.
tüm bacak tüm kol değildir sanırım.yarım kol yarım bacak olsa bile uygun geldi fiyatı.
ben tüm bacak, bikini, koltuk altına bir seans 600 tl verdim.o da toplu ödediğim için uyguna bile geldi.
tahmini tüm bacak 350 felandı.ankara için piyasaya bakıldığında genelde koltuk altı,paket, bacak için 400-500 arası bir fiyat
veriliyor.

Bacak için bana da pahalı geldi. Ama tek tek olunca fiyat öyle olabiliyor. Ama paket kampanyalar var ki tam mevsimi zaten Ankara’da da bolca bulabileceğini düşünüyorum. Komple vücut 2500 TL gibi. Bunu da baya bir taksit yaparlar zaten..

Bende komple bacak ve kol alti 1senelik250 verdim.250haricinde genital icinde seans basina 40 tl veriyorum 3kere gittim cok memnunum.diot kullaniyolar

MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM NPL İLE 8 SEANS GENİTAL ALDIM HEPSİ BİTTİ DEDİM 3 AY SONRA YEMİNEDERİM HORTLADILAR DAHA ÖNCE BACAK İÇİN ALEKSANDRYT A GİTTİM 3 SEANS VE ARADAN 2 SENE GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN HALA ÇOK MEMNUMUM NPL LAZERE GİTTİĞİM KLİNİKİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYET ETTİM CEVAP BEKLİYORUM ONCA VERDİĞİM EMEK ÜMİT VE PARA YA YAZIK OLDU 3 AY SONRA ESKİ HALİNE DÖNDÜ BENDE BACAKLARIMDAN MEMNUN KALDIĞIM İÇİN GENİTALDEDE ALEKSANDRAYT A BAŞLADIM YARIN 2 . SEANSIM VE ÖN ANLAŞMA YAPTIM 6 SEANS SONUNDA DÖKÜLENLERİN HİÇBİRİ GERİ GELMEYECEK AMA EĞER PAKET SONUNDA KALANLAR OLURSA 2 SEANS DAHA GEREKEBİLİR

bana cok memnun oldugunuz bır yer soylesenız ya bıde benım sımdı 1.5 ay once ıslem yapıldı ılk defa bugun 2. seansa gıdecektım ama kıllar uzamadı daha bosuna gıtmeyım dedım haftaya gıdeyım dedım sızce dogrumu cok cahılım bu lazer konusunda??

Back