Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım pahalı değil,bende geçen gün hastaneye gittim lazer için,tüm bacak seansı 250 tl dedikızlar ankara kızılayda lazer epilasyona gıdıyorum seansı 25O TL bacak için arkadaşım ck pahalı dedı sızın bıldıgın temiz uygun fıyatlı memnun kaldıgınız bı yer varmı??
hayır canım pahalı değil,bende geçen gün hastaneye gittim lazer için,tüm bacak seansı 250 tl dedi[/Q
hastane olarak nereye gıttınız.... bu gıttıgım yer bıtene kadar denılen yerlere guvenmeyın dedı ucuz ama kalıcı yöntem olmuyor dedıler lazerı farklıymış ..........benım gıttıgım npl sanırım yazamadımsa kusura bakmayın net bılmıyorum
medical park canım.hayır canım pahalı değil,bende geçen gün hastaneye gittim lazer için,tüm bacak seansı 250 tl dedi[/Q
hastane olarak nereye gıttınız.... bu gıttıgım yer bıtene kadar denılen yerlere guvenmeyın dedı ucuz ama kalıcı yöntem olmuyor dedıler lazerı farklıymış ..........benım gıttıgım npl sanırım yazamadımsa kusura bakmayın net bılmıyorum
bana da bitene kadar diyemeyiz,ne sonuç alacagın belli olmaz dedi:26:
ben yüz için gitmiştim ama bacaklar için yalnızca fiyat sordum
Tek tek yaptırdığınızda mecbur daha pahalıya geliyor tabi, bacak için normal bir fiyat bence, benim arkadaşım Kızılay da tüm vücut 500 e yaptırıyor hem de her seferinde nakit veriyor. Ben çayyolu tarafında özel bir yere gidiyorum tüm vücut 2500 10 seans taksit de yaptılar. Yine de araştırın başka yerleri hem fiyat hem de cihaz olarak, ucuz da değil çünkü. Sevgiler
bacak 250 paket 70 kolaltı 50 tl dedıler bende 1.5 ay once başladım ılk seansımdı zaten denemek ıcın sadece bacak yaptırdımm
sızın cayyolu tarafında gıttgınız yerde uygunmuş aslında yerı neresı acaba
Ahsen Demirci ye gidiyorum, ben Mayıs'ta başladım kampanya vardı o zaman kampanya devam ediyor mu bilmiyorum, bir sorun isterseniz. Ama yoksa bile yaza doğru olur muhakkak
kızlar ankara kızılayda lazer epilasyona gıdıyorum seansı 25o tl bacak için arkadaşım ck pahalı dedı sızın bıldıgın temiz uygun fıyatlı memnun kaldıgınız bı yer varmı??
hayır canım pahalı değil,bende geçen gün hastaneye gittim lazer için,tüm bacak seansı 250 tl dedi[/Q
MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM NPL İLE 8 SEANS GENİTAL ALDIM HEPSİ BİTTİ DEDİM 3 AY SONRA YEMİNEDERİM HORTLADILAR DAHA ÖNCE BACAK İÇİN ALEKSANDRYT A GİTTİM 3 SEANS VE ARADAN 2 SENE GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN HALA ÇOK MEMNUMUM NPL LAZERE GİTTİĞİM KLİNİKİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYET ETTİM CEVAP BEKLİYORUM ONCA VERDİĞİM EMEK ÜMİT VE PARA YA YAZIK OLDU 3 AY SONRA ESKİ HALİNE DÖNDÜ BENDE BACAKLARIMDAN MEMNUN KALDIĞIM İÇİN GENİTALDEDE ALEKSANDRAYT A BAŞLADIM YARIN 2 . SEANSIM VE ÖN ANLAŞMA YAPTIM 6 SEANS SONUNDA DÖKÜLENLERİN HİÇBİRİ GERİ GELMEYECEK AMA EĞER PAKET SONUNDA KALANLAR OLURSA 2 SEANS DAHA GEREKEBİLİR
kızlar ankara kızılayda lazer epilasyona gıdıyorum seansı 25O TL bacak için arkadaşım ck pahalı dedı sızın bıldıgın temiz uygun fıyatlı memnun kaldıgınız bı yer varmı??
Bacak için bana da pahalı geldi. Ama tek tek olunca fiyat öyle olabiliyor. Ama paket kampanyalar var ki tam mevsimi zaten Ankarada da bolca bulabileceğini düşünüyorum. Komple vücut 2500 TL gibi. Bunu da baya bir taksit yaparlar zaten..kızlar ankara kızılayda lazer epilasyona gıdıyorum seansı 25O TL bacak için arkadaşım ck pahalı dedı sızın bıldıgın temiz uygun fıyatlı memnun kaldıgınız bı yer varmı??
MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM NPL İLE 8 SEANS GENİTAL ALDIM HEPSİ BİTTİ DEDİM 3 AY SONRA YEMİNEDERİM HORTLADILAR DAHA ÖNCE BACAK İÇİN ALEKSANDRYT A GİTTİM 3 SEANS VE ARADAN 2 SENE GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN HALA ÇOK MEMNUMUM NPL LAZERE GİTTİĞİM KLİNİKİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYET ETTİM CEVAP BEKLİYORUM ONCA VERDİĞİM EMEK ÜMİT VE PARA YA YAZIK OLDU 3 AY SONRA ESKİ HALİNE DÖNDÜ BENDE BACAKLARIMDAN MEMNUN KALDIĞIM İÇİN GENİTALDEDE ALEKSANDRAYT A BAŞLADIM YARIN 2 . SEANSIM VE ÖN ANLAŞMA YAPTIM 6 SEANS SONUNDA DÖKÜLENLERİN HİÇBİRİ GERİ GELMEYECEK AMA EĞER PAKET SONUNDA KALANLAR OLURSA 2 SEANS DAHA GEREKEBİLİR
bana cok memnun oldugunuz bır yer soylesenız ya bıde benım sımdı 1.5 ay once ıslem yapıldı ılk defa bugun 2. seansa gıdecektım ama kıllar uzamadı daha bosuna gıtmeyım dedım haftaya gıdeyım dedım sızce dogrumu cok cahılım bu lazer konusunda??