• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lazer aldım ama ???

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Kızlar az önce bir gazla gitti gidiyordan günün fırsatı ile 1000 tlye philips lumea aldım buradaki olumlu yorumlardan ötürü ben aknetrent kullanıyordum 1 ay kullanabildim ilaç biteli 10 gün oldu ilaca başlamayayım diyorum bu ilaçla lazer yapılmıyor 6 ay geçtikten sonra dedi arkadaşım benim günlük 20 mg dı ve 1 ay kullandım gerçekten 6 ay beklemem gerekiyor mu acil yardım

Bu tarz ilaç bende kullandım cilt hassaslaştıgı için kalıcı yara olabilir vücudunda eger roaccutane türevi bir ilaç ise

Bende 20mg kullanmistim.alti ay. Kollarim cok hassasti. Agda yapmaya kalkmistim cok kotu olmustu kolum.
Bence bir ay falan bekle, hassasiyet gidince zaten anliyosun, mesela dudagin kurulugu gittimi?
Ve lumea normal lazer kadar guclu degil. Deniceksende once bi yerde dene, bi kac gun gecsin bi yanma falan olmazsa yap heryerine

Evet roaccutane ile aynı ama sadece 1 ay kullandım ve günde 20 mg sorun olur mu ki

Ben olsam yapmazdım 1 ay kullanmışsın sonuçta illaki etkiler ama seçim senin. Şöyle birşey de var senin güneş kremi sürmeden bile sokaga çıkmaman gerek birde lazer yani

Bende 20mg kullanmistim.alti ay. Kollarim cok hassasti. Agda yapmaya kalkmistim cok kotu olmustu kolum.
Bence bir ay falan bekle, hassasiyet gidince zaten anliyosun, mesela dudagin kurulugu gittimi?
Ve lumea normal lazer kadar guclu degil. Deniceksende once bi yerde dene, bi kac gun gecsin bi yanma falan olmazsa yap heryerine
Dudaklarım şuan eski haline döndü kuruluk yok

lazer için bişey diyemiycem ama ilacı kendi kafana göre mi bıraktın ?

sanıyorum öyle...

çünkü 1ayda düzelebilecek durumda olana o ilacı hiçbir dr başlamaz.

ha başladı isede dr mümessil dayanışmasına ortak etmişler seni .

yarın haftaiçi zaten cildiyeye bi git bence, doktor ne derse ona göre hareket edersin. buradaki bilgiler göreceli sağlığınla oynama

1 ay kadar bekleyip, 1 ay sonra lazeri vücudunun küçük bir kısmına yap ve bekle.Cildinde herhangi bi sorun oluşmazsa lazere düzenli olarak başlarsın.Ama direkt tedbirsizce yaklaşman kötü sonuclar doğurursa daha cok uğraşırsın üzülürsün.Gerek yok.

lazer için bişey diyemiycem ama ilacı kendi kafana göre mi bıraktın ?

sanıyorum öyle...

çünkü 1ayda düzelebilecek durumda olana o ilacı hiçbir dr başlamaz.

ha başladı isede dr mümessil dayanışmasına ortak etmişler seni .
Yok ben lazere başlamak için bıraktım zaten iş yerinden izin alıp doktora gidemiyorum

Canim sen suan nasi hissediyosun kendini vucudun komple kurudu mu ? Ona gore cevap vermek gerek vucudun eski haline donduyse yapabilirsin sikinti olmaz 1 ayda bence. Ozel bolgeye falan bisey yaptigi yok zaten genelde yuze yapiyo benim kardesim agda yapiyodu kullanirken koluna bacagina hicbisey olmuyodu. Ama sakin yuzune yapma en son yuzune yap cunku kardesim yuzune agda yapti biyik bolgesine ve o agda bantinin iziyle dolasti 1 hafta yanik izi gibi oldu aciyodu bi de ama o 4 ay kullandi o sirada oldu yani 1 aydan bacak ozel bolge kol koltuk alti icin bi sknti olacagini sanmiyorum

Canim sen suan nasi hissediyosun kendini vucudun komple kurudu mu ? Ona gore cevap vermek gerek vucudun eski haline donduyse yapabilirsin sikinti olmaz 1 ayda bence. Ozel bolgeye falan bisey yaptigi yok zaten genelde yuze yapiyo benim kardesim agda yapiyodu kullanirken koluna bacagina hicbisey olmuyodu. Ama sakin yuzune yapma en son yuzune yap cunku kardesim yuzune agda yapti biyik bolgesine ve o agda bantinin iziyle dolasti 1 hafta yanik izi gibi oldu aciyodu bi de ama o 4 ay kullandi o sirada oldu yani 1 aydan bacak ozel bolge kol koltuk alti icin bi sknti olacagini sanmiyorum
evet vücudum zaten şuan eski haline döndü sıkıntı yok görünürde insan gene de korkuyor işte

roaccutane ile birak lazeri gunese bile cok cikmamaya calis. asiri agir bir ilac 6 ay sonra devam edersin

roaccutane ile birak lazeri gunese bile cok cikmamaya calis. asiri agir bir ilac 6 ay sonra devam edersin
6 ay sonra olmaz çünkü yüzümdeki kıllar çok rahatsız edici yaz gelmeden kullanmam lazım güneşte iyice belirginleşiyor utanıyorum zaten 1 ay kullandım ilacı ve 20 mg

1 ay kadar bekleyip, 1 ay sonra lazeri vücudunun küçük bir kısmına yap ve bekle.Cildinde herhangi bi sorun oluşmazsa lazere düzenli olarak başlarsın.Ama direkt tedbirsizce yaklaşman kötü sonuclar doğurursa daha cok uğraşırsın üzülürsün.Gerek yok.
haklısın önce bir bölgede deneyeyim bakalım teşekkürler

Evet roaccutane ile aynı ama sadece 1 ay kullandım ve günde 20 mg sorun olur mu ki
ilacına devam etsene niye bırakıyosun.lumeayıda iyi yapmışssın bende aldım iki hafta oldu.süper bişi.yeni yeni dökülüyor tüğler.ama ilacını kullan altı ay.sonra tüğlerden kurtulursun.ikiside lazım bebek gibi ten bebek gibi yüz.

Back