- 15 Ekim 2024
- 64
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi hobicianne
Normalini de atsana canımKozlar ne zamana çıktı bu çizgi biliyorum bakmadım çünkü
Karartma yaptım kuruma olsa belli olur öu
Attım cnmNormalini de atsana canım
Attım şimdiBu nasıl test? Daha doğrusu test nerede? Efektsiz atın da görelim
SenceNormalini de atsana canım
Çizgi kaçıncı dakikada çıktıAttım cnm
Bu teste göre var gözüküyor canım ama kaçıncı dakikada çıktığı da önemli
Merhaba benimde bugün yumurtlamadan sonra 14.gunum testlerim bu şekilde çıktı neye inancagimi şaşırdım açıkçası bende de erken gebelikte çok silik diğerlerinde bir tık net hepsini aynı anda yaptığım halde ilk idrar da değil İAttım cnm
Var gözüküyor bence kan testi verin inşallah gönlünüze göre olurMerhaba benimde bugün yumurtlamadan sonra 14.gunum testlerim bu şekilde çıktı neye inancagimi şaşırdım açıkçası bende de erken gebelikte çok silik diğerlerinde bir tık net hepsini aynı anda yaptığım halde ilk idrar da değil İ
Çok teşekkür ederim peki sizce erken gebelikte çıkmayıp kaset teste nasıl çıkabiliyor o kafamı karıştırdıVar gözüküyor bence kan testi verin inşallah gönlünüze göre olur
Pek bilmiyorum ama testle alakalı olabilir yoksa kasette de çıkmazdı heraldeÇok teşekkür ederim peki sizce erken gebelikte çıkmayıp kaset teste nasıl çıkabiliyor o kafamı karıştırdı
Evett bencede hepsini aynı anda yaptım çünküPek bilmiyorum ama testle alakalı olabilir yoksa kasette de çıkmazdı heralde