Merhaba, yeni okudum mesajları. Haber et olur mu umarım vardır. Ben var siye düşünüyorumKasık ağrım 3-5 gün içinde geçen haftadan beri bel ağrım göğüs ağrım bu haftada adet olacakmışım gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, yeni okudum mesajları. Haber et olur mu umarım vardır. Ben var siye düşünüyorumKasık ağrım 3-5 gün içinde geçen haftadan beri bel ağrım göğüs ağrım bu haftada adet olacakmışım gibi
Canım testine göre gebelik var ama daha çok yeni çünkü pembelik var teste kuruma çizgisi çok soluk oluyor. Test vermeye gitmişsin inşallah güzel haberleri verirsinKızlar 15-20 dk sonra silik çizgi kuruma çizgisi mi sizce
Eki Görüntüle 3502606 Eki Görüntüle 3502607
İnşallah dua edin lütfen 3 gün var reglime yeni diyorsunuz kanda da çıkar büyük ihtimalle inşallahCanım testine göre gebelik var ama daha çok yeni çünkü pembelik var teste kuruma çizgisi çok soluk oluyor. Test vermeye gitmişsin inşallah güzel haberleri verirsin
İnşallah canım inşallah bozuk değildir testlerIlk gebeligimde kızımda bu şekildeydi testim hala saklıyorum 9 yıl oldu. Yani testim böyle çıkmıştı hamileydim bebefim küçüktu 2 haftalik ondsn böyle cikmisti testim inşallah sizede nasip olur. Yarın belli olur hayırlı haberlerle inşallah
Edicemmm ama çok umudum yok hem geç silik oldu belki de bozuktuMerhaba, yeni okudum mesajları. Haber et olur mu umarım vardır. Ben var siye düşünüyorum
Sonucunun çıktı miİnşallah dua edin lütfen 3 gün var reglime yeni diyorsunuz kanda da çıkar büyük ihtimalle inşallah
Evet negatif 2 çıktıSonucunun çıktı mi
Uzme canım benim kendini bu testlere artık hiç güvenim kalmadı ya neden böyle yalancı pozitif gösterip insanların umudunu kırıyorlar anlamiyorumEvet negatif 2 çıktı
Gerçekten öyle artık adetim gecikinde direkt kan testi vereceğim bunların yüzünden hayal kırıklığı yaşıyoruz resmenUzme canım benim kendini bu testlere artık hiç güvenim kalmadı ya neden böyle yalancı pozitif gösterip insanların umudunu kırıyorlar anlamiyorum
Kızlar sizce bunda gebelik varmı?Ilk gebeligimde kızımda bu şekildeydi testim hala saklıyorum 9 yıl oldu. Yani testim böyle çıkmıştı hamileydim bebefim küçüktu 2 haftalik ondsn böyle cikmisti testim inşallah sizede nasip olur. Yarın belli olur hayırlı haberlerle inşallah
3 gun erkene gore normal silik olmasi o zaman, gunu geldiginde kan vermelisin :) inşallah vardırErken gebelik testi 3 gün var daha
Var gibi hemen mi çıktı cizgi reglide ecikme var miKızlar sizce bunda gebelik varmı?
Çok üzgünüm sizin odanıza ben de böyle görüp hastanede bu değeri görmüştüm gerçekten testler yanıltıcı olabiliyor hayırlısı olsun kısa zamanda hamile kalacağınıza inanıyorum vücut kendini hazırlamaya çalışıyor çünkü.Gerçekten öyle artık adetim gecikinde direkt kan testi vereceğim bunların yüzünden hayal kırıklığı yaşıyoruz resmen
Vad gibi görünüyor benimde böyle çıktığında hamileydim kızım oldu çok şükürKızlar sizce bunda gebelik varmı?