Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyulasma varKimse yok mu
Evet heyecandan her yere yazdım ya hahahs sağol canımKoyulasma var
Bendr yok ama.yaziyorum hahajaEvet heyecandan her yere yazdım ya hahahs sağol canım![]()
Ya öyle oluyor insan merak ediyor heves ediyor senin şuan ki durumun neBendr yok ama.yaziyorum hahaja
Olmadim halen bekliyorum adetime 4 gun kaldiYa öyle oluyor insan merak ediyor heves ediyor senin şuan ki durumun ne
Benim kahve lekeler geldi canım yarım saat önce elendim bu ay ben ama aksine sancı vs yok daha normalde ilk gunum sancılı olur geçen ay kivrwnmistimEvet heyecandan her yere yazdım ya hahahs sağol canım![]()
Var bence Clear blue dijital gebelik testi alsana adete 6 gün önce yapılan onda kesin sonuç veriyor bu test ama ilk idrarla yapman lazimİlki dün diğerleri bugün testlerin yumurtlama 10-11. Günen son da 3 tane olan da dün alttakiler de bugün
![]()
Yarın alıcam canım bu testten ben çok korkuyorum iyice koyulaşma görene kadar yapmak istemedimVar bence Clear blue dijital gebelik testi alsana adete 6 gün önce yapılan onda kesin sonuç veriyor bu test ama ilk idrarla yapman lazim
Korkma bende adete 1 gün kala adetten 6 gün öncesi negatif çıktı adetin 2.gunu yaptım yine negatifti adetin 7.gunu pozitifi gördüm adetin 9.gunu düşük yaptım maalesef onu da yükleyeyim hassas sanırım bu testler anladığım kadarıylaYarın alıcam canım bu testten ben çok korkuyorum iyice koyulaşma görene kadar yapmak istemedim![]()
Ya çok üzüldüm geçmiş olsunKorkma bende adete 1 gün kala adetten 6 gün öncesi negatif çıktı adetin 2.gunu yaptım yine negatifti adetin 7.gunu pozitifi gördüm adetin 9.gunu düşük yaptım maalesef onu da yükleyeyim hassas sanırım bu testler anladığım kadarıyla
Canım belki yerleşmedir bekle bakalımBenim kahve lekeler geldi canım yarım saat önce elendim bu ay ben ama aksine sancı vs yok daha normalde ilk gunum sancılı olur geçen ay kivrwnmistim
Var bence ama kendileri de idrar istiyolar idrar pozitif çıkınca kan aliyolar bu testi gösterin inşallah kan alırlar nerde yasiyosunuzYa çok üzüldüm geçmiş olsunbugün ki testim böyleydi yarın zaten doktor randevum var o direkt kan alırlarsa ihtiyaç da kalmaz buna umarım
![]()
Bilmiom bekliom zati halen dönmedi kırmızıya bakalım sanmam yaCanım belki yerleşmedir bekle bakalım
İnşallah dönmezBilmiom bekliom zati halen dönmedi kırmızıya bakalım sanmam ya
Almanya’da yaşıyorum. O zaman yanımda götüreyim testi artık işemek istemiyorumVar bence ama kendileri de idrar istiyolar idrar pozitif çıkınca kan aliyolar bu testi gösterin inşallah kan alırlar nerde yasiyosunuz
İnşallah dediğin gibi olur canım bakalım daha dönmediİnşallah dönmez![]()