• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar koyulaşma var varmııı🥹🥹🥹

Benden aldılar onun öncesinde silik çıktı diye kan almamislardi
Öyle mi.. benim geç döllenme oldu aslında adetime göre 28. Gün yumurtladım. Belirttim bunu da bakalım yarın ne söyleyecekler. Siz Fransa da mı yaşıyorsunuz

Öyle mi.. benim geç döllenme oldu aslında adetime göre 28. Gün yumurtladım. Belirttim bunu da bakalım yarın ne söyleyecekler. Siz Fransa da mı yaşıyorsunuz
Benimde geç döllenme olduğu için silik çıkmıştı keseyi düşürdüm ama evet Fransa'da yaşıyorum

Zaten ovalasyonu takip etseniz bile farklı zamanlarda hep oluyor yumurtlama o yüzden sıklıkla ilişki yaşamak lazim

Kan tahlili normal vitamin için falan alırlar herhalde ya bi idrar tahlili içim gitmiyorumdur umarım.
Pazar günü kanamam başlamıştı acile gittim o zaman idrar istedi sonra o pozitif çıkınca baktı ondan önce gittim silik pozitif çıkınca kan almadilar

Naptiniz merak ettim gittiniz mi doktora
Evet gittim. Kan aldılar yarın çıkacak sonucu.
Doktor muayene etti alttan ama çok küçük olduğu için gözükmez varsa da dedi. Hamileliğe uyumlu rahmin iyi kalınlaşmış dedi.
2 hafta sonra tekrar gidicem. Folik asitle magnezyum yazdı.

Back