Şampuan ve Saç Kremleri kızlar komili zeytinyağlı şampuandan memnun olmayanlarrr

be de dün alsam mı diye düşünüyordum da almıyım bari herkes şikayetçi =) reklamların dandikliği pelinin medusa gibi takma saçlarından belli zaten kaydirigubbakcemile3

ben de kullandım kısa bi süre...komili dedik..zeytinyağı dedik..kepeği yok eder dedik..ama var olan kepeklerimi hem geçirmedi hem de öbek öbek yaptı ...demek ki yalnız diilmişim sevindim valla :) şimdi dermokil kullanıyorum ...

Ben kullandım ama bir fayda görmedim bu şampuandan hemde 1 şişeyi filan bitirmiştim. Saçlarım yağlı ve kepekli, saçıma uygun olanını almıştım ama saçlarım yine aynıydı bende işe yaramadı ama herkesin saç yapısı farklı bende işe yaramaz başkasında işe yarayabilir...

ilk basta ıse yarar gıbı oluyo yanılma sadece ama bende memnun kalmadım kepek yaptı kepek olmayan sacıma

arkadaşlr ben sampuanından çok memnunum fakat kremini yeni aldım yeni deniyeceğim kremden kimse memnun kalmamış gidip değiştirsem mi krem olarak avonununkini kullandım iyi gelmedi elidor almıs ablam onu denedim bir kaç kere iyi geldi sizce hangi kremi almalıyım yarın gidip değiştireyim dove hiç kullanmadım öneren varmı saçım boyalı kuru ve yıpranmış hangisini önerirsiniz

ufff bende gidip bugün özene bezene boyalı saçlar için olanından almıştım kimse beğenmemiş
keşke bana iyi gelse
denemedim deneyince yazarım kızlar

kızlar dayanamadım dün akşam yatmadan duş aldım
şampuan çok hoşuma gitti benim
resmen eline şampuanı dökünce içindeki zeytinyağını farkedebiliyosun
saçlarım yımışacık oldu valla delikafadulden
ama kokusu biraz keskin gibi
herkes kokusu çok güzel demiş ama ben sürekli has zeytinyağı kokusu alıyorum saçımı koklayıp duruyorumkafamçokkarıştı
sonuç itibariyle benim röfleden naylona dönüş saçlarım yımışadı rahatladı kızlar :1rolleyes:
bide haftasonu kestirdim baya belime gelen saçlarım şimdi omzuma zor değiyo onunda büyük etkisi var (çok üzülüyorum ne zaman uzar artık bilmiyorum )
şampuanı sevdim ve sürekli böyle yumuşak olacaksa hep kullanırım
ayrıca dedikleri gibi içindeki saf zeytinyağıysa saçlarada iyi gelir sanıyorum
herkese sevgiler a.s.

ya böyle bitkili böcüklü yağlı şeyler sanırım benim saçıma iyi gelmiyor. dfn garlıdan sonra bu kanıya vardım sanki. bunun bi de bebe şampuanı var acaba ondan mı alsam diye düşünmekteyim. kullanan var mı ki?

arkadaşlar bende faydasını görenlerdenim...... tabi şimdilik.... herhangi kötülüğünü görürsem yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…