• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri kızlar komili zeytinyağlı şampuandan memnun olmayanlarrr

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
kızlar komili zeytinyağlı kepeğe karşı olandan memnun olmayan var mı;? benim gibi..yeni aldım kepek hala yerli yerinde bıraktım artık.şampuanı görmeye bile tahammülüm yok.bugün bulursam organicum alıcam,kıyıcam paraya.......

kızlar komili zeytinyağlı kepeğe karşı olandan memnun olmayan var mı;? benim gibi..yeni aldım kepek hala yerli yerinde bıraktım artık.şampuanı görmeye bile tahammülüm yok.bugün bulursam organicum alıcam,kıyıcam paraya.......

Yeni aldım diyorsun hemen ne gibi mucizevi bir etki bekledinki?
Saçına yarayıp yaramadığını düzenli kullanınca 1 şişeyi bitirince anlayabilirsin bence.yerimseniben

Yeni aldım diyorsun hemen ne gibi mucizevi bir etki bekledinki?
Saçına yarayıp yaramadığını düzenli kullanınca 1 şişeyi bitirince anlayabilirsin bence.yerimseniben

canım seninde hiç kepek yokken saçında kepek olsaydı sende kullanmak istemezdin.yeni aldığım ikinci şişe kepeğe karşı olan şişesi birde bundan önce bal karışımlı olanını aldım hiç güzel değil...her şampuan herkese iyi gelicek diye birşeyde yok..

canım seninde hiç kepek yokken saçında kepek olsaydı sende kullanmak istemezdin.yeni aldığım ikinci şişe kepeğe karşı olan şişesi birde bundan önce bal karışımlı olanını aldım hiç güzel değil...her şampuan herkese iyi gelicek diye birşeyde yok..

Ben bu şampuanı kullanmadım canım ama ürün değişikliğine olumsuz tepki vermiş demekki saçın.
Ben Dfn Garlıyı kullanıyorum tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile2
Komilinin saç kremini deneyeyim diyordum ama soğuttun sen şimdi beni.kaydirigubbakcemile4

vallaha ben memnun kaldım kızlar kuru ve yıpranmış berbat bı sacım vardı 3. yıkamada bellı ettı kendını herkes ne kullanndın dıo

ben de komili zeytinyağlı mavi kapaklı olanından aldım. inanın bugüne kadar kullandığım en berbat şampuan. zeytinyağı bu şampuanın neresinde anlamadım. resmen saçım keçe gibi oldu.en berbat şampuan bile bundan iyidir. saçımı taramak bile imkansız hale geliyor.birde sanki saça yapışıyor şampuan kayganlık falan kalmıyor saçta durulanmamış gibi oluyor. bir daha komili mi aslaaa....

hala kullanıyorum eczanem maalesef organicumu henüz getirmediği için ama saçlarımı yıkayınca şu mavilisi kepeğe karşı olanımkeçe gibi yapıyor.hiç beğenmedim ya...benim bilidğim zeytinyağlı olan yumuşaccık yapar alakası bile yok.tek güzel tarafı kokusu.başkada bi işe yaramıyor.:umursamaz::çok üzgünüm:

ben hem komili şampuan hemde krem aldım. ilk yıkamada kazıık gibii yaptı. böyle rezillik görmedim.
ama zannedersem kremden. şampuanın etkisini daha anlamama fırsat bulamadım iki kere sürdüm. ama krem kesinlikle berbat.

ben de çok memnunum yağlı saçlar için olanını kullanıyorum hiç bu kadar yumuşak olmamıştı saçlarım krem kullanmadığım halde

ben bal özlü olanını aldım. saçlarıma iyi gelmişti ilk ay. hem parlamıştı ta saçlarım. ama yeni yeni farkettim ki saçları döküyor...

kızlar bugün aldım bende.yorumlarınızı okuyunca tüh dedim.kötümü gerçekten yaaa:(

bende kullandım fakat hiç memnun kalmadım
kremi ile birlikte kullanmama rağmen saçlarımı çok sert yaptı zor açıldı
herkesin saç tipi farklı herkese iyi gelmeyebiliyor

komilinin saç kremini aldım deste deste döküyo benimkini özellikle kremden sonra dökülüyo ki diplerine sürmüyorum olması gerektigi gibi

aaaaaaa benim saçlarım da mı acaba ondan dökülüyor...ben mevsimsel mi falan diye düşünmüştüm...mafoldumben

benim aklıma komili gelince pelinin takma saçlarla yaptığı reklam geliyor aklıma çok komik gerçekten.

Back