Amin canım benim ama etme düşünme ben korkudan stresten kaç kere kontrole giderken tansiyonum oluyor 16 titremekten çenem kasılıyor, sıtma tutuyordu kalp atışını duyana kadar bı anda lekelenmem başladı hiç bı etken yok kanama yok birşey yok stresle ben tetikledim bunu şimdi saldım bebeğimin yararına değil çünkü olumsuz düşünmüyorum düşünmeyeceğin bebeğime olumsuz düşünce yaklastirmiyorum, kötüyü çağırma kendini motive et kafanı dağıtacak bir şey bul bak ne güzel hareketi var gün içinde uzan bı otur dinle rahatla
18 haftalik hamileyim ilk defa hareketlerini hissediyorum galiba hissediyorum ama anlayamiyorum yani ilk hareketler bukadar belirgin ve sert olurmu yani eski sezaryen cizgimin uzerinde boyle vur cek seklinde bisey hissediyorum keskin ama dayanilmayacak deyil saniyelik oluyor geciyor yan yatinca oluyor ama korkuyorum acaba bunlar hareketlerimi yoksa sacma gelebilir ama kese kendini atmayami calisiyor bir kurtajim var onceki gebeligim de kayip yasadim korkuyorum fikriniz ve tecrubelerinizi bekliyorum
Merhaba,17+5 çok şiddetli karnımı hoplatacak şekilde tekmesini hissetmiştim bebeğimin. Önceden bağırsak hareketi sandığım tüm hareketler ise meğerse bebeğimmiş ben çözememişim. Özellikle sırt üstü yatıp biraz beklediğinizde hareketleri daha güçlü hissediyorsunuz. Lütfen kendinizi de yersiz düşüncelerle strese sokmayın,kese neden kendini dışarı atmak istesin ? Olumlu düşünün,her şey güzel olsun
Merhaba,17+5 çok şiddetli karnımı hoplatacak şekilde tekmesini hissetmiştim bebeğimin. Önceden bağırsak hareketi sandığım tüm hareketler ise meğerse bebeğimmiş ben çözememişim. Özellikle sırt üstü yatıp biraz beklediğinizde hareketleri daha güçlü hissediyorsunuz. Lütfen kendinizi de yersiz düşüncelerle strese sokmayın,kese neden kendini dışarı atmak istesin ? Olumlu düşünün,her şey güzel olsun
İnsallah ama suan devamli o sertlikde hissettigim icin artik emin oldum hareket den kaynakli olduguna bukadar sert hissetmek korkutmusdu beni insallah saglikla dogar