• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kolumu alınca sivilceler çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim yardım edin lütfe

nurcan3368

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
405
54
323
43
yakında düğünüm olcak kollarımda aşırı tüğlü alsam da sivilce çıkıyor lütfen ne yapabilirim yardım edin

canım aynı sorun bendede war ben sarartırıorum yaaa walla çıkınca zor geçio sivilceler bilion bide iz kalabilio o yüzden en temizi yani.

sivilcenin sebebi tüyleri almakmı yoksa karaciğer kökenli birşeymi bunu iyi bilmek gerekiyor çünki
eğer karaciğer kökenli bir sivilcelenme varsa şahtere otu ve enginarlı macun çok işe yarıyor,karaciğeri güçlendiriyor,toksinlerden arındırıyor ,sivilce lekeleri içinde isveç şurubu çok işe yarıyor

Ben kollarımı epilasyonla alıyorum ilk bir iki defa da çok canım yandı ve çok zorlandığım yerlerde sivilce çıktı. Ama şuan böyle bir sıkıntım yok. Tüylerde azalma oldu ve çıkanlar daha yumuşak çıkıyorlar.

cnm bende agdayla alınca sivilce oluyodu alerji gibi..sonra uzattımm bikere agdayla aldım ondan sonra iki haftada bi çok uzatmadan epilasyon aleti ile alınca sivilce olmadıı..2-3 kez deneee teninde alışır makinaya bikerede pes etme cnm bnm:)

tatlım bende de oluyor
ben ilk kaşlarımı ve bıyıklarımı aldırdığım zamanda olmuştu
hemde bıyıklarımda inanamazsın ne kadfar olduğunu...
sık sık ard arda yapınca olmuyor
mesela ben bi ara kaşlarıma yeni şekil vermek için 2 ay almadım onları almayınca bıyıklarıda almadım sonra bi aldım Allahh her taraf sivilce oldu
kollar içinde geçerli ben yazın sık alıyorum tam bitiyo sivilce derdi ben bırakıyorum almıyorum 3-4 ay sonra yine oluyo

sir ağdayla alıyorum hatta jiletlemi alsam o gün için yapmaz diye düşünmüştüm

canım benden bi öneri bence bir kere jilete vur(kıl köklerin bi gürleşsin açılsın ki rahat çıkabilsin) ve iyice 1 cm den fazla uzayana kadar bekle iice gürleşsin ki tüm tüyler çıksın sonra boylarından kes ve ağdayla al tümünü almış olursun peşine pudra sür ve kol altına çok yakın atlet giyip sıktırma rahat bırak (çünkü kılları hiç dikkat ettinizmi bilmem ama iç çamaşırı lastiği olan yerde genelde batık olur üstten sıktığı için )rahat bırak bence ve banyoda da kabak lifi kullan şakkıdı

bendede çıkıyor bende yakında evleneceğim doktura gittim aleji dedi yediklerimden miş sonra üst üste bira kaç kez hamama gittim temizlenmiştim. kese iyi geliyor sanırım güneşte yanamsıda sivilceleri kurutuyormuş ama şuan yine var hamama gitmeyi düşünüyorum yinede herkeste oluyor bu sivilceler

sir ağdayla kollarımı aldırdığım zaman bendede aynı sonuç oluyordu en iyisi sesu ılık ağda turuncu olan onu kullanıyorum yazın 3 defa yetiyor bana. ve sivilce falan oluşmuyor.

Aynı dert bende de var maalesef.Geçen sene ağdayı tene uygulamadan önce,alınacak kısma talk pudrası sürmeye başladım.,Tüyleri aldıktan hemen sonra da pudrayı tekrar sürüyorum.Bunu gün içinde de bir kaç defa da tekrarlıyorum..Ben de işe yarıyor açıkcası.Denemeni tavsiye ederim..

kızlar yeni bir yöntem buldum ağdadan hemen sonra kollarınıza limonla tuzu karıştırıp sürüyorsunuz üç gün akşamları sürdüm ve yıkamadım su değdirmedim kollarıma önce heryeri sivilce olurdu alınca hiç bir şey çıkmadı

Back