- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.170
-
- Konu Sahibi bs039sedef
Evlenmek için acele etmeyin. Dediğiniz şey paylaşım değil çünkü. Direktiflerle değil, sevgiyle yaklaşırsınız ilerleyen zamanda. Anlıyorum ama bu kadar baskı altında kalıp, gene de bu kadar bilgisiz kalmak kader değil, biraz da tercih. O arabaya da binmeyin bir daha.Evet gerçekten bilgisizlik yüzünden bu durumdayim bilmiyorum belki ailenin hatta çevrenin de etkisi vardir cinsel anlamda bunu ayıp görüp asla konusunu konusmamamda yada ne bileyim bilmiyorum. Nisanlandiktan sonra cinsellikle tanıştım ve çok tuhaf oldu birinin direktifleri ile ilerlemek.
Kız midem bulandı ya Allah seniiiŞimdi öncelikle tek isteğim lütfen önyargılı okumayın gerçekten üç dört gündür hiç iyi değilim psikolojim bozuldu. Ve evet cinsellik konusunda hiç bilgim yok farkındayım. Sekiz dokuz gün önce nişanlımla arabada yakınlaştık. Öpüştük ve ben onun cinsel organına dokundum bi süre. O hiç bir şekilde dokunmadı benim cinsel bolgeme. Eşofmanım kabanım vardı ben egilmis sekildeyken onların üzerinden birkaç saniye dokundu ama elinde herhangi bişey yoktu temizdi ki zaten üç kat kıyafet vardı. Daha sonra boşalma durumu olucakti ve göğüslerimi üstten açtım göğüslerime boşaldı. Tabi sonra ben sildim ettim ama badime vs bulaşmıştı. Bu olay olduktan bir saat kadar sonra eve gittim. Direkt sütyen badi bunları çıkardım ve göğüs bölgemi ve (ya bulastiysa korkusuyla) göbeğimi de sabunla yikadim. Sonra ellerimi sabunla sıcak suyla yikadim. Yani benim o bölgeme spermi,eli yada cinsel organı temas etmedi çünkü ben cinsel bölgemi hiç açmadım bile. Ama benim deli manyak kafam kaç gündür kendini yedi bitirdi acaba hamile kalir miyim diye. Hicbisey değmedi etmedi acmadim bile orayi hiç ama kafamda dönüp duruyor bunlar. Adetime 11 gün var ama adet olacakmış gibi karın ağrım var sancım var kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum internette gebeliğin ilk haftası bunlar olur döllenme sırasında diyor. Arkadaşlar böyle gebe kalmak mümkün mü gerçekten bu kadar kolay mı ben açmadım bile o bölgeye dokunmadım bile ya. Lütfen tek isteğim ciddi cevaplar verin yemin ederim hiç iyi değilim ben it gibi pişmanım çünkü herşeyden önce günah...
Evet internetten baktigimda OKB olabilme ihtimalim olduğunu anladım çünkü genelde de takıntı seviyem aşırı yüksek. Mesela evden çıkınca üç dört kez geri dönüp bakıyorum evde biseyi açık unuttum pencere kapalı mı diye. Yada vücudumun bi yerini üç kere yikadiysam diğer yeri de üç kere yıkamak zorundayim. Yada uyumadan dua ederken üç kere bi sureyi okuduysam diğerlerini de öyle okumak zorundayım eğer yanlışlıkla üçten fazla okursam yediye tamamlamak zorundayım gibi. Bunlar da okbye işaret ediyomus ve bu hamilelik konusuna takilmam da bence isaretZorunlu ilkokul-ortaokul okuduğunu farzederek ve istesende istemesende biyoloji hakkında bilgin olduğunu farzederek sana ciddi şekilde diyorum ki psikiyatriste git...Ciddi OKB sorunun var senin...
Özür dilerim gerçekten rahatsız etmek istemedim lütfen. Kusura bakmayın durumu yazmak istemiştimKız midem bulandı ya Allah seniii
Haklısınız kafam çok ağrıdı düşünmekten artık. Biliyodum ekstra tepki alacağımı çünkü birden fazladır aynı şeyi soruyorumKaç kere aynı konuyu açacaksın sen
Psikolojik hastalıkların kanseri diyorlar okb için...Boşa zaman harcama..Tekrarlar...Düşünmeden duramama...Evet internetten baktigimda OKB olabilme ihtimalim olduğunu anladım çünkü genelde de takıntı seviyem aşırı yüksek. Mesela evden çıkınca üç dört kez geri dönüp bakıyorum evde biseyi açık unuttum pencere kapalı mı diye. Yada vücudumun bi yerini üç kere yikadiysam diğer yeri de üç kere yıkamak zorundayim. Yada uyumadan dua ederken üç kere bi sureyi okuduysam diğerlerini de öyle okumak zorundayım eğer yanlışlıkla üçten fazla okursam yediye tamamlamak zorundayım gibi. Bunlar da okbye işaret ediyomus ve bu hamilelik konusuna takilmam da bence isaret
Tamam da bu şekilde hamile kalamazsınız ki. Detaylı ya da detaysiz nasıl yazdığınızın bir önemi yok. Birazcık okuyun araştırın.Özür dilerim gerçekten rahatsız etmek istemedim lütfen. Kusura bakmayın durumu yazmak istemiştim
Kaygı bozukluğu olabilir belkiSizce mesela bu anlattığım şeyi yaşadığım için hamile kalacağımı zannetmek psikolojik bir rahatsızlık mı? Belirtileri okudukça bende de var gibi hissediyorum günden güne.
50 kişi değilsin, olamazsın dedi. Olmanın da imkanı yok cidden anla artık yani. Bu takıntı ile Allah karşındakine sabır versin ne diyimHaklısınız kafam çok ağrıdı düşünmekten artık. Biliyodum ekstra tepki alacağımı çünkü birden fazladır aynı şeyi soruyorum
valla yanım da olsan çarparım inan,yahu değilsin merak etme bi rahat et. meryemmisin sende olacakŞöyle afilli bi carpsaniz duvara da algilasam abla kizdiginizi hatta bu nasıl bi kafa dediginizin farkındayım. İyi değilim özür dilerim
Bu psikolojik rahatsızlık değil aile korkusu tek başına yaşayan kimseye hesap verme derdi olmayan ve maddi özgürlüğü olan biri olsanız bu kadar korkmazdınızSizce mesela bu anlattığım şeyi yaşadığım için hamile kalacağımı zannetmek psikolojik bir rahatsızlık mı? Belirtileri okudukça bende de var gibi hissediyorum günden güne.
Bu kadar detay gerekli miydi gercekten? Yani yazarken tekrar yasayip bize de yasattiniz o anlari resmenŞimdi öncelikle tek isteğim lütfen önyargılı okumayın gerçekten üç dört gündür hiç iyi değilim psikolojim bozuldu. Ve evet cinsellik konusunda hiç bilgim yok farkındayım. Sekiz dokuz gün önce nişanlımla arabada yakınlaştık. Öpüştük ve ben onun cinsel organına dokundum bi süre. O hiç bir şekilde dokunmadı benim cinsel bolgeme. Eşofmanım kabanım vardı ben egilmis sekildeyken onların üzerinden birkaç saniye dokundu ama elinde herhangi bişey yoktu temizdi ki zaten üç kat kıyafet vardı. Daha sonra boşalma durumu olucakti ve göğüslerimi üstten açtım göğüslerime boşaldı. Tabi sonra ben sildim ettim ama badime vs bulaşmıştı. Bu olay olduktan bir saat kadar sonra eve gittim. Direkt sütyen badi bunları çıkardım ve göğüs bölgemi ve (ya bulastiysa korkusuyla) göbeğimi de sabunla yikadim. Sonra ellerimi sabunla sıcak suyla yikadim. Yani benim o bölgeme spermi,eli yada cinsel organı temas etmedi çünkü ben cinsel bölgemi hiç açmadım bile. Ama benim deli manyak kafam kaç gündür kendini yedi bitirdi acaba hamile kalir miyim diye. Hicbisey değmedi etmedi acmadim bile orayi hiç ama kafamda dönüp duruyor bunlar. Adetime 11 gün var ama adet olacakmış gibi karın ağrım var sancım var kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum internette gebeliğin ilk haftası bunlar olur döllenme sırasında diyor. Arkadaşlar böyle gebe kalmak mümkün mü gerçekten bu kadar kolay mı ben açmadım bile o bölgeye dokunmadım bile ya. Lütfen tek isteğim ciddi cevaplar verin yemin ederim hiç iyi değilim ben it gibi pişmanım çünkü herşeyden önce günah...