- 26 Ekim 2020
- 6
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi berraberraberra
-
Bence gerçeği söyle. Buna takılacaksa zaten o zaman doğru adam mı diye sorgulamak gerek..Merhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim
Bence doğru adam problem benim en başında doğruyu söylemememBence gerçeği söyle. Buna takılacaksa zaten o zaman doğru adam mı diye sorgulamak gerek..
Neden yalan söylediğini açıklayarak doğruyu söylebilirsin. Düşündüğün gibi doğru adamsa. Evleneceğin adamdan gizlin saklın olmasın diye diyorum. Ama söylememem dersen veya söylemek istemezsen de senin tercihin tabii.Bence doğru adam problem benim en başında doğruyu söylememem
(sizin çevrenizdeki erkekler)Erkekler kolay kabul etmez. Hadi kabul etti diyelim hep şüpheli bakar
AynenErkekler kolay kabul etmez. Hadi kabul etti diyelim hep şüpheli bakar
Söylemeye cesaretim yok bundan dolayı o operasyonu yaptırıcamNeden yalan söylediğini açıklayarak doğruyu söylebilirsin. Düşündüğün gibi doğru adamsa. Evleneceğin adamdan gizlin saklın olmasın diye diyorum. Ama söylememem dersen veya söylemek istemezsen de senin tercihin tabii.
Dediğim gibi nasıl rahat edeceksen doğrusu odur. Bu konunun genel doğrusu olmaz zaten. Bir yastıkta nice yıllarınız olsun.Söylemeye cesaretim yok bundan dolayı o operasyonu yaptırıcam
seni çok iyi anlıyorum cnm şöyle düşün diyelim dedin ona ya ailemden birine derse ve seni kabul etmezse o zaman ne olacak erkekler çok mu namuslu erkek her şeyi yapsın adına da erkek adam yapar desinler böyle bir dünya yok hak etmiyorlar gerçekleri söylemeMerhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim
MALESEF Kİİİ toplumumuzda bu hoş karşılanmıyor özellikle erkekler tarafından ilki kendilerinin olmalarını istiyorlar(!) ama dönüp bakalım ki erkeklerin ilk cinsel deneyimlerini evleneceği kadınlami yasayacak? Erkek bakir degilse Bakire bir kızı hak etmediğini düşünüyorum. Eğer Kendisi de bakir ise hic cinsel deneyimi olmadıysa bakire bir kadinla evlenmek istemesine birsey diyemem ama. Sen bekarken onla bunla takil yat kalk, gonlunu eglendir sonra ben bakire kadinla evlenecim bakire isterim...Merhaba ben yakında evlenicem aslında yalan söylemek istemezdim belki gerçeği söylesem kabul bile ederdi ama nişanlıma bakireyim dedim şimdi de bu sözden geri dönmeye korkuyorum kızlık zarı dikimi yaptırıcam ama kalıcı yaptırmaya güvenim yok yaptıran ve ya düşünen araştıran varsa benle paylaşırsa sevinirim
Merhaba işe yaradı mı bende yaptırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirimBen kalıcı dikim yaptırdım bana ulaşabilirsin
Evet Turgay karakaya ya yaptırdım ve tuttuMerhaba işe yaradı mı bende yaptırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Özelden yazamadım. Ben de kalıcı olmayı düşünüyorum. Bana özelden yazabilir misin lütfenBen kalıcı dikim yaptırdım bana ulaşabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?