Çocuk diyip geçmeyin hisleri ,hayata bakış açıları var ,olaylara yaklaşımları ,analizleri,yorumlama yetenekleri çok geniş ve şaşırtıcı aynı zamanda
çocuğunuzun yapısının hassas olmasınıda bunlara eklersek eğer
orada muhakkak,bir laf,söz,bir bakış,sert tarzımsı bir konuşma,şahsına yada bir arkadaşına yapılmış olsada etkilenir.Oradaki tek bir arkadaşıyla kaynaşamaması,öğretmenlerinin bunu anlamaması,anlasada bana ne demeleri ve iki çocuğu kaynaştırmaya çalışmamaları çocuğu yine etkiler,bıraktım bunları,öğretmenlerin özel hayatlarındaki problemlerini işe ,çocuklara yansıtmaları,..yansıtmamaya çalışsalarsa...çocukla ne kadar güzel konuşsalarda...verdikleri negatif elektrikle çocuk HASTA dahi olabiliyor...
ben konuyu şöyle sandım da girdim aslında,,,çocuğunun ilkokulda problemi olduğunu düşünmüştüm.
Soracağım soru şu olacaktı
"ilkokuldan öncesinde KREŞE verdiniz mi?,çocukların asıl okul hayatınıda etkiliyor çünkü"gereken neyse onu yapmalısınız,çocuk psikiyatriye götürün derim...bu yaşlarda olan sorunlar,sorunlu yetişkin ,sorunlu baba,sorunlu anne..vs olmalarına neden oluyor.Küçücük şey bile farkedemezsiniz belki ilerde aşılaması zor olmadan kreşten alın,yada pkiyat'ye götürün