kızlar kızım olucakmış çok mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım senin adına çok sevindim Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin tatlım

evet tatlım hatırlıyorum sen bana en baştan söylemiştin doğru çıktı çok mutluyum :teyteyrensesim hiç durmuyor artık hareketlerini çok fazla hissediyorum elimle son 2 gündür net hissetmeye başladım ama hemen bende sıçrıyorum içim bir hoş oluyor sırnaşık şey öpüyorum canıma.s.

hepinize teker teker teşekkür ediyorum 2,5 yıl beklediğim bebeğim sonunda bana geldi İnşallah sonuda hayırlı olur kucağıma alıcağım günü bekliyorum şimdi Allahım hepinize nasip etsin

tebrikler .. Allah analı babalı büyütmek nasib etsin canım .. sevincin bizim içimize de heycan umut ve mutluluk katıyor.. teşekkür ederiz..

arkadaşım çok sevindim senin adına aramızda bir hafta var beninde kızım olucak inşallah .allah sağlıklı eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip eder

arkadaşım çok sevindim senin adına aramızda bir hafta var beninde kızım olucak inşallah .allah sağlıklı eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip edera.s.

vallahi bu sene kız senesi kime sorsam kız olacak diyorlarrr...
inşallahh sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. ..güle güle büyütürsün inşallahhh a.s.
darısı bebek hasreti çekenlere....amin

canım çok sevindim,bende bugün gidecem dr. 16 haftalık oldu gösterirse öğrenecez cinsiyetini, çok merak ediyorum, bende kız istiyorum ama sağlıklı olsunda önemlideğil,

tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…