benim annem emekli hemşire canım kızların hep 1 hafta 10 gün önce geldiğini söyler. inşallah zamanında gelir bebeişin
benimde bir kızım var....1 aylık olmak üzere....42 haftalık doğdu o da suni sancı ile...o sancı olmasaydı daha da doğmazdı herhalde....bana da herkes kızlarrerken doğar dedi ama benimkiöyle olmadı.bebekler evdeki hesaba hiç uymuyorlar kendikafalrına esince ana rahmine düşüyorlar kendi kafalarına göe doğuyolar kendi kafalarına gre yaşıyolar.sen ona ayk uyduruyosun....allah yardımcın olsun cnm...allahkurtarsın...
BEn de oyle duymustum ama hurafe :) 41. hafta dogurdum. Cevremdekiler de hep 40 i doldurdu.
canım ilk başta Allah kurtarsın.benim kızımda tam 40. haftada doğdu.genelde erken gelir dediler o yüzden 38.hafta itibariyle hep tetikteydim.
ben kız çocuk doğurdum tam 9 ayını doldurduğu gün doğum yaptım.benim hiç ağrım olmadı.tek ağrım oldu ozamanda doğuma gittim.ama ağrılar kişiden kişiye değişiyor.kimi hiç ağrı çekmiyor kimiside doğuma kadar ağrı çekiyor ama doktora söylemende fayda var
bende kız bebekler erken gelir diye duydum ama sadece türkiyede bunu duydum almanyadada diyolarki kız bebekler gününde erkek bebekler erken gelirmiş sebebide kızların süslenmeye daha cok ihtiyacı varmış içerde :) ha bu arada cevremdeki kız bebek anneleri hep gec oldu erkek bebek annelerininkide hep 3 hafta erken oldu. Burdaki doktoruma sordum oda kız gec erken gelri dedi bilmiyom yani
üç kızım var. ilk kızım doktorun verdiği tarıhten bir hafta önce doğdu. diğer iki kızım ise tam vaktınde doğdu. bencede kız/erkek ayrımıyla alakalı değil.
canım banada hep kız çocukları erken gelir derlerdi inanmazdım ama benimki 38+1 de geldi :)
banda oglum ıcın gununu doldurur dedıler 37 de dogum yaptım
canım bebegin gelişi herkesin yapısına göre degişiyor benim arkadaşımın kızı 2 hafta erken dogdu ablamın kızı 42.haftada benim kızım 40.hafta doldugu gün dogdu
sana va bebişine baglı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?