canım annem hep kız bebeklerin gününü doldurduğunu söler yani ben öle doğmuşum çevremizde de hep öle dedikleri hep gününde doğurdu[/QUOTben bu konuda cok cahilim etrafimdakiler hep hazirlan yok kizin olucak erken gelir diye endiselendiriyolar bende ne yapicagimi sasirdim .oyuzden burda bu konuyu actim sagol canima.s.
valla benim kızım 40.haftada dogdu bana da kız cocuk 40 hafta beklemez dediler 37.haftadan sonra hep bekledim ama günümü dolurdum.şimdiden hayırlı olsun insallah kolay bir dogum gecirirsin...
canım aslında bebeğin sağlıklı olsun da bir hafta 10 gün erken doğsun önemli değil o kadar anne karnında gelişimine bağlı uygun vakitte doğar da sağlıkla büyütürsün inşallah
ewet tabi içerde tutmanımn bir anlamı da yok artık annesini görmek istiyor anlaşılan canım yalnız kendini bu psikolojiyle doğuma bile hazırlayabilirsin bence normal davran bu konuya da fazla önem werme
bu kadar çok takma kafanı beni yanlış anlama bu arada bekarım yani çocuğum falan yok psikoloji de okumuyorum ama bebeklere ayrı bi ilgim war bu konuları çok araştırıyorum bence bir komşunla konuşsan iyi olur ve yanında her zaman telefon bulundur ki acil bir durumda hemen hastaneye gidebilesin umarım annenle gidersin doğuma tabi bu senin için daha rahatlatıcı olur ama bu stresi gerçekten azaltmalısın kendini telkin etmelisin çünkü sen böle olunca bebek de sıkıntıya giriyor çünkü seni hissediyor biliyorsun
bence az almancan da olsa bi komşunla konuş yabancılar ille de kötü oluyo diye birşey yok yardımsever insanlar onlarda da çok ewet insanın stresli ve panik olması çok normöal bunu da biliyorum sonuçta içinde senden senin canından bir parça var ve ona asla zarar gelsin istemezsin ama bebeği de strese soktuğunu unutma emin ol sen endişelendiğinde o da endişeleniyor
sagol guzel dileklerin icin.gercektende zaman yaklasmaya basladikca urkmeye basladim bende.hayirlisi olsun.benimde etrafimdaki herkez bende 37 haftalik hamileyim ay panik yaptilar beni yok bugun gelir yarin gelir erkek bebekler gec gelir ay cidden beynim bulandi sagol guzelim paylasimin icin.a.s.
tamam o zaman anlaştık artık daha dikkatli ve sakin olmaya çalışacaksın ok? bir de en yakın komşunla önceden konuş doğumun başlama anını bekleme o zaman anlaması daha zor olabilir önceden rica edebilirsin senin yanında olabilir mi diye
ne kadar panik yparsan yap günü saati gelmeden gelmiyor.bende senin gibiydim ama doldurdum 40. haftayı işte.sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun.kendini rahatlatmaya calıs...ben hep dogumum kolay gececek,zor olsaydı bu kadar insan nasıl yapardı diye düşünüp bir nebze rahatlardım...
canim haklisinya en iyisi ben yarin esimide aliyimanima komsumla beraber konusalim ben kendimi anlatamasamda esim anlaztir beni.oanda dedigin gibi anlatamayabilirim canim.cok sagol yardimlarin icin canim.bu arada anne deyilsin a
ma cok iyi bi anne olucakasin insallahyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?