kizlar kiz bebisler gercekten erkemi geliyo yoksa hurafemi acil yardim

arkadaşlar ,bende kız bebeklerinin daha önce geldiklerini duymuştum.Eskiden kalma bir söz vardır,kadınlar için ' eksik etek ' derler ya,işte kız bebekleri 9 ay+10 günden önce doğdukları için eksik yani gününü doldurmadan doğarlarmış.O yüzden de eksik etek derlermiş:) Bende ilk bebeğimi , oğlumu tam doktorun söylediği tarihde doğurdum.

zannedersem evet çevremdeki tüm kızlar erken doğdu tabii benim kızımda 36 haftalıkken ama sen bunları düşünme stres yapma hamileliğin tadını çıkar arkadaşım vede hayırlı doğumlar

ben 38+4 de sezeryan oldum ama kızımın gelmeye daha nıyetı yoktu sanırım bekleseydım 40. haftayı doldururdum

Benim kızım 8 gün erken doğdu. Suyumu hastanede doktor tarafından boşaltıldı. Yani bizim planlara uymadı küçük cadı ama 8 günde öyle çok uzun bir süre değil sanırım. Bu arada Allah kurtarsın. Bebişlerine sağlık dilerim.

zannedersem evet çevremdeki tüm kızlar erken doğdu tabii benim kızımda 36 haftalıkken ama sen bunları düşünme stres yapma hamileliğin tadını çıkar arkadaşım vede hayırlı doğumlar

canim haklisin ben bu konuyu actigimda dogum yapacaktim ama nerdeyse benimki bir hafta once dogdu ama acilen sezeryana alindim sanirim kendi gelseydi benim oglum 42.1 haftada dogdu sanirim kizisimda oyle olur du

valla arkadaşinkisi tam zamanında dogmuştu ben erkek çocuk yaptım tam zamanında inşallah tam zamanında dogurursun canım allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin bebeişini bend ehamileyim bi 37 38 haftalık olsalardı beebgim keşke bi sorun olmadan bende o haftalarda dogum yapsam ohh derim :))

eğer rahat bir hamilelik geciriyorsan gününü tamamlar merak etme benim kızlarım biri 7 5 aylık biri 8 aylık birde tam günüde doğdu ücüde kızdı bebekler kendi istedikleri zaman doğuyor merak etme o doğacağı zamanı biliyor

valla arkadaşinkisi tam zamanında dogmuştu ben erkek çocuk yaptım tam zamanında inşallah tam zamanında dogurursun canım allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin bebeişini bend ehamileyim bi 37 38 haftalık olsalardı beebgim keşke bi sorun olmadan bende o haftalarda dogum yapsam ohh derim :))

canim oncelikle sag saglim bebeyini kucagina almayi allah nasip eder insallah benim oglusum 42 haftada suni sanciyla dogdu nerdeyse dogmucakti ya.kizimda 40 haftada dogdu .bak guzelim cok dikkatli ol kendini yorma bol bol dinlen cunku dogum ve sonrasi icin bol bol istiraha ihtiyacin olucak canim.guzel haberlerinizi bekliyoruz

X