Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar kiz bebisler gercekten erkemi geliyo yoksa hurafemi acil yardim
- Konu Sahibi aysima81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU1
Ziyaretçi
arkadaşlar ,bende kız bebeklerinin daha önce geldiklerini duymuştum.Eskiden kalma bir söz vardır,kadınlar için ' eksik etek ' derler ya,işte kız bebekleri 9 ay+10 günden önce doğdukları için eksik yani gününü doldurmadan doğarlarmış.O yüzden de eksik etek derlermiş:) Bende ilk bebeğimi , oğlumu tam doktorun söylediği tarihde doğurdum.
zannedersem evet çevremdeki tüm kızlar erken doğdu tabii benim kızımda 36 haftalıkken ama sen bunları düşünme stres yapma hamileliğin tadını çıkar arkadaşım vede hayırlı doğumlar
canim haklisin ben bu konuyu actigimda dogum yapacaktim ama nerdeyse benimki bir hafta once dogdu ama acilen sezeryana alindim sanirim kendi gelseydi benim oglum 42.1 haftada dogdu sanirim kizisimda oyle olur du
ben 38+4 de sezeryan oldum ama kızımın gelmeye daha nıyetı yoktu sanırım bekleseydım 40. haftayı doldururdum
aynen benimkidce eyer sezeryanla alinmasaydi o halen dogmamistilaelaelaelaelae
valla arkadaşinkisi tam zamanında dogmuştu ben erkek çocuk yaptım tam zamanında inşallah tam zamanında dogurursun canım allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin bebeişini bend ehamileyim bi 37 38 haftalık olsalardı beebgim keşke bi sorun olmadan bende o haftalarda dogum yapsam ohh derim :))
valla arkadaşinkisi tam zamanında dogmuştu ben erkek çocuk yaptım tam zamanında inşallah tam zamanında dogurursun canım allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin bebeişini bend ehamileyim bi 37 38 haftalık olsalardı beebgim keşke bi sorun olmadan bende o haftalarda dogum yapsam ohh derim :))
canim oncelikle sag saglim bebeyini kucagina almayi allah nasip eder insallah benim oglusum 42 haftada suni sanciyla dogdu nerdeyse dogmucakti ya.kizimda 40 haftada dogdu .bak guzelim cok dikkatli ol kendini yorma bol bol dinlen cunku dogum ve sonrasi icin bol bol istiraha ihtiyacin olucak canim.guzel haberlerinizi bekliyoruz
benım bebegım gununuıkı gun gectı oyle dogdu kız cocugu hemde
bizim kizlar suslu sanirim hazirlanmalari uzun suruyo cikmak icin:dance: