kizlar kiz bebisler gercekten erkemi geliyo yoksa hurafemi acil yardim

benimde bir kızım var....1 aylık olmak üzere....42 haftalık doğdu o da suni sancı ile...o sancı olmasaydı daha da doğmazdı herhalde....bana da herkes kızlarrerken doğar dedi ama benimkiöyle olmadı.bebekler evdeki hesaba hiç uymuyorlar kendikafalrına esince ana rahmine düşüyorlar kendi kafalarına göe doğuyolar kendi kafalarına gre yaşıyolar.sen ona ayk uyduruyosun....allah yardımcın olsun cnm...allahkurtarsın...

BEn de oyle duymustum ama hurafe :) 41. hafta dogurdum. Cevremdekiler de hep 40 i doldurdu.

canım ilk başta Allah kurtarsın.benim kızımda tam 40. haftada doğdu.genelde erken gelir dediler o yüzden 38.hafta itibariyle hep tetikteydim.

benim annem emekli hemşire canım kızların hep 1 hafta 10 gün önce geldiğini söyler. inşallah zamanında gelir bebeişin

sagol canim.gercekten toplumda boyle bi kani var.kiz bebekler erken gelir diye bende oyuzden endiseleniyorum.sagol bilgi aktarimin icin.insallah sende sag saglim bebeyini kucagina alirsin canimŞeniz

benimde bir kızım var....1 aylık olmak üzere....42 haftalık doğdu o da suni sancı ile...o sancı olmasaydı daha da doğmazdı herhalde....bana da herkes kızlarrerken doğar dedi ama benimkiöyle olmadı.bebekler evdeki hesaba hiç uymuyorlar kendikafalrına esince ana rahmine düşüyorlar kendi kafalarına göe doğuyolar kendi kafalarına gre yaşıyolar.sen ona ayk uyduruyosun....allah yardımcın olsun cnm...allahkurtarsın...

:nazar::nazar:resimdeki kizin sanirim:nazar::nazar::nazar:ay cok seker annesi allah bagislasin oyy.bende oglumu 42 haftada suni sanciyla dogurdum.acaba dedimmki herkez kizlar erken geliyo diyence benimkide erken olurmu diye endiselendim sagol canim.yavrunu allah korusun sag saglim buyutursun insallah guzelim.benim icin cok op:emir_bebek:Şeniz

BEn de oyle duymustum ama hurafe :) 41. hafta dogurdum. Cevremdekiler de hep 40 i doldurdu.

sanirim gelen yanitlarin cogu zamanini dolduruyo kizislarda.desenize sanirim hurafe babasida kizis erken gelir bak diye tutturdu.canim sagol paylasimin icin.allah evlatlarimizi bagislasin.saglicakla buyutmen dilegiyle canim:nazar:a.s.

canım ilk başta Allah kurtarsın.benim kızımda tam 40. haftada doğdu.genelde erken gelir dediler o yüzden 38.hafta itibariyle hep tetikteydim.

sagol canim iyi dileklerin icin.desene ayni seyleri yasamissiz.bende simdi 37 haftalik hamileyim kherkes cabuk bebeyin herseyini hazitrla her an gelir diye kosturuylar beni.baksana genelde kisizlar zamanini dolduruya sagol paylasmin icin canim.sende sag likla sihatle buyutmeni dilerim kizislarinizi:nazar:a.s.

ben kız çocuk doğurdum tam 9 ayını doldurduğu gün doğum yaptım.benim hiç ağrım olmadı.tek ağrım oldu ozamanda doğuma gittim.ama ağrılar kişiden kişiye değişiyor.kimi hiç ağrı çekmiyor kimiside doğuma kadar ağrı çekiyor ama doktora söylemende fayda var

bende kız bebekler erken gelir diye duydum ama sadece türkiyede bunu duydum almanyadada diyolarki kız bebekler gününde erkek bebekler erken gelirmiş sebebide kızların süslenmeye daha cok ihtiyacı varmış içerde :) ha bu arada cevremdeki kız bebek anneleri hep gec oldu erkek bebek annelerininkide hep 3 hafta erken oldu. Burdaki doktoruma sordum oda kız gec erken gelri dedi bilmiyom yani

ben kız çocuk doğurdum tam 9 ayını doldurduğu gün doğum yaptım.benim hiç ağrım olmadı.tek ağrım oldu ozamanda doğuma gittim.ama ağrılar kişiden kişiye değişiyor.kimi hiç ağrı çekmiyor kimiside doğuma kadar ağrı çekiyor ama doktora söylemende fayda var

canim doktoruma sordum agrilarimi guzelim.dediki ilk dogumlarda sanci pek cekilmez doguma gitmeden bir gun oncer falan baslar.ama ikinci dogumlarda onceden baslar agrilar normal dedi canim.

bende kız bebekler erken gelir diye duydum ama sadece türkiyede bunu duydum almanyadada diyolarki kız bebekler gününde erkek bebekler erken gelirmiş sebebide kızların süslenmeye daha cok ihtiyacı varmış içerde :) ha bu arada cevremdeki kız bebek anneleri hep gec oldu erkek bebek annelerininkide hep 3 hafta erken oldu. Burdaki doktoruma sordum oda kız gec erken gelri dedi bilmiyom yani

cok icten veguzel yazmissin canim okurken yuzumde tebessumle okudum.canim ben almanyada yasiyorum.oglum 42 haftayi doldurduktan sonra geldi.simdi 37 hafta bes gunluk hamileyim.kizis donmus tam dogum kanalinda doktoruma soruyorumya .bebek ne zaman gelir artik heran gelebilir ama.po cani ne zaman isterse o zaman gelir diyi:teytey:ben susluyimdir.eyvahh kiz bana cekerse kafamçokkarıştıtatlicadiarzu

üç kızım var. ilk kızım doktorun verdiği tarıhten bir hafta önce doğdu. diğer iki kızım ise tam vaktınde doğdu. bencede kız/erkek ayrımıyla alakalı değil.

üç kızım var. ilk kızım doktorun verdiği tarıhten bir hafta önce doğdu. diğer iki kızım ise tam vaktınde doğdu. bencede kız/erkek ayrımıyla alakalı değil.

ben bu konuyu actigimda sonuncu ayimdaydim hamileligimin herkez her an dogar dogar diye manyak ettiler beni.ben surekli dogum yapicam modunda doguruyorum doguruyomucum acaba ay cidden deli ettiler beni kiz erken dogar diye.bak canim oglum var gununi iki hafta gece yani 42 haftada kizimda 40 haftada sezeryanla dogdu ona kalsa 42 olurduda yani dedigin gibi bir fark yokmus .bende ogrendim canim

canım banada hep kız çocukları erken gelir derlerdi inanmazdım ama benimki 38+1 de geldi :)

canım banada hep kız çocukları erken gelir derlerdi inanmazdım ama benimki 38+1 de geldi :)

guzelim seninki erkenciymis ben simdi yeni bisey ogrendim.kizlar cok suslu oldugu icin birazda erken deyil gec dogarlar diye hazirlanmaktan .canim seninki cabuk hazirlanmis demekkisırnaşık şeyyerimseniben

canım bebegin gelişi herkesin yapısına göre degişiyor benim arkadaşımın kızı 2 hafta erken dogdu ablamın kızı 42.haftada benim kızım 40.hafta doldugu gün dogdu
sana va bebişine baglı yani

canım bebegin gelişi herkesin yapısına göre degişiyor benim arkadaşımın kızı 2 hafta erken dogdu ablamın kızı 42.haftada benim kızım 40.hafta doldugu gün dogdu
sana va bebişine baglı yani

bende sana tatiliyorum bide suda aklima geliyo doktorlar en son adet tarihini istiyolar.benim tam ne zaman hamile kaldigimi bilemezlerki belki onunda faktoru vardir.

X