elizhaa elizhaa... Kayıtlı Üye 26 Kasım 2009 172 1 96 Manisa 16 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elizhaa #21 yellowbomb .!.: güzel evet ama kına sepetini erkek tarafı getirmiyomudyu yahu Genişletmek için tıkla... kızlar çok teşekkür ederimmmmmmmm,beğendiğinize çok sevindim,çook çabuk 3 ay geçti düğünden sonra:) her şey yolunda gitti.. yok canım,her şeyi ben kendim kendi zevkime göre aldımmmmm..
yellowbomb .!.: güzel evet ama kına sepetini erkek tarafı getirmiyomudyu yahu Genişletmek için tıkla... kızlar çok teşekkür ederimmmmmmmm,beğendiğinize çok sevindim,çook çabuk 3 ay geçti düğünden sonra:) her şey yolunda gitti.. yok canım,her şeyi ben kendim kendi zevkime göre aldımmmmm..
BurcumO Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2010 1.168 1 0 Tokat 13 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elizhaa #22 kendinmi yaptin canim bende merak ediyorum? böyle seyler hazirda satiliyordur kesin dimi ?
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye 14 Aralık 2008 5.297 122 173 30 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elizhaa #23 Gercekten rengi cok hos..Bende krem rengi mi alsam diye bi düsünmüstüm ama krem rengi sonra icime sinmedi ve kina yakilirken vs. cok kolay lekelenebilecegini düsündügüm icin vazgecip kirmizili aldim.. güle güle kullan..
Gercekten rengi cok hos..Bende krem rengi mi alsam diye bi düsünmüstüm ama krem rengi sonra icime sinmedi ve kina yakilirken vs. cok kolay lekelenebilecegini düsündügüm icin vazgecip kirmizili aldim.. güle güle kullan..
sevgi_kartal Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 1.569 26 158 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi elizhaa #24 güzelmişşşşşşşş