Kına Gecesi Kızlar kına tepsim ve sepetime bayılacaksınız!!!

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
Yeni aldığım her şeyi paylaşıyorum kızlar,umarım bunları da beğenirsiniz,ben BAYILDIMMMzemuszemus

Eklentiler

• $DSC06153.jpg
    $DSC06153.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 124
  • $DSC06158.jpg
    $DSC06158.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 115
  • $DSC06161.jpg
    $DSC06161.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 93
  • $DSC06166.jpg
    $DSC06166.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 107
  • $DSC06167.jpg
    $DSC06167.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 107
Çok tatlılar canım ...

ama ben kına tepsimi kırmızı istiyorum.Kına bana kırmızı rengi çağrıştırıyor ve kendini daha çok belli ediyor .

bayılırsak hastanye kaldırcakmısın:roflol:

bayılanı ayıltmak da bana düşer:) kendi yöntemlerimle ayıltırım merak etme canımmm:)

renkte ben de kararsız kalmıştım zaten kırmızı mı krem mi diye ama kırmızılar ileride değerlendirmek zor olur diye bunlar daha sade ve kullanışlı olur diye krem tercih ettim canım;
bir de bana gelinlikle kına yakılacak,sadece kırmızı eşarp olacak,o yüzden gelinlikle de uyumlu durur:) ama sen de haklısın kırmızı konusunda...

cok hoslar
ama bende yasmene gibi kırmızı istiyorum
niyeyse kına gecesi denilince hep kırmızılar geliyor aklıma

Aaa gelinlikle yakılacaksa tabiki beyaz doğru tercih olmuş elizaamm. Çok mutluluklar diliyorum sana...

cok güzeller... bende tam tersini düsünüyorum.. kinada asiri derecede kirmiziya kaciyo hersey.. kismetse ben kendim yapicam tepsimle sepetimi.. renk olarakta mor beyaz kullanicam.. elbisemi mor alacagim icin uygun olur diye düsündümzemuszemus

Aslında siz hangisini beğeniyorsanız onu alın bence kızlar,eğer beğendiğiniz bir şey olursa,düğünden sonra değerlendirirsiniz krem ,beyaz vs.. renkleri,ama kırmızı beğeniyorsanız o da gayet güzel ...

çok şirinler canım ben de bunların aynısının kırmızısını aldım. güle güle kullan...

bende gecen gezerken super bır kına sepetı ve tepsısı buldum eger resmını cekebılırsem paylasırım rengı grı ama cok guzel durmuss:):lepi:

benimki bunların kırmızısıydı ama bukadar şirin gelmedi gözüme benimkiler. renginden demekki. seninki daha hoşmuş. mutluluklar dilerim.

Back