Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha önce çok kimyasal geçirdim bazılarında hemen başlardı bazısında değer sıfırlanınca başlardı yani belli olmaz bekle gelir yaniİlk beta 36
Bugün verdim 2 gün var arada 19.2
Acilde vermiştim kimyasal gibi duruyor dedi. Cumaya buldum kadın doğuma randevu ama hala kanamam başlamadı hemen başlamaz mı yoksa beklemeli miyim endişelendim ya![]()
Ay içimi rahatlattınız birkaç kişi korkuttu beni dış gebelik olur falan diye ama 2 günde çok hızlı düşüş oldu zaten dış gebelik olduğunu pek sanmıyorum yine de endişelendim inşallah başlar bugün yarın cuma gününe randevu aldım zaten kadın doğuma gidicemCanım daha önce çok kimyasal geçirdim bazılarında hemen başlardı bazısında değer sıfırlanınca başlardı yani belli olmaz bekle gelir yani
Bu kadar küçük bir değerle dış gebelik olmaz çünkü aynısını yaşadım doktoruma sorduğumda bu şekilde cevap vermişti hatta benim değerim inip tekrar çıkmıştı sonradan tekrar giderek düştüAy içimi rahatlattınız birkaç kişi korkuttu beni dış gebelik olur falan diye ama 2 günde çok hızlı düşüş oldu zaten dış gebelik olduğunu pek sanmıyorum yine de endişelendim inşallah başlar bugün yarın cuma gününe randevu aldım zaten kadın doğuma gidicem![]()
İnip tekrar çıkmasına işte düşük değer de olsa dış gebelik diyorlarmış iğnesi varmış öyle sıfırlıyorlarmış betayı sonra kanama oluyormuş ona da dış gebelik diyorlar kafam karıştı o kadar şey okudum ki karnım ağrıyor ama bi türlü kanama başlamadı inşallah başlar bir iki güneBu kadar küçük bir değerle dış gebelik olmaz çünkü aynısını yaşadım doktoruma sorduğumda bu şekilde cevap vermişti hatta benim değerim inip tekrar çıkmıştı sonradan tekrar giderek düştü
Merhaba beta 14 nisan 29 16 nisan 38 21 nisan 49 23 nisan 35 oldu bugün kanamam var hala devam ediyor kimyasal gibi gözüküyor dedi doktor 2 gün sonra kan ver dedi sizde kan verin bence değere göre birşey derlerİnip tekrar çıkmasına işte düşük değer de olsa dış gebelik diyorlarmış iğnesi varmış öyle sıfırlıyorlarmış betayı sonra kanama oluyormuş ona da dış gebelik diyorlar kafam karıştı o kadar şey okudum ki karnım ağrıyor ama bi türlü kanama başlamadı inşallah başlar bir iki güne
Çok ağrılı bir şekilde dört gün önce kanamam başladı pıhtı attım hep…Ben 45 günde kimyalsal gebelik yaşadım önce pıhtı şeklinde parça attım daha sonrada adet şeklinde kanamam oldu 7 gün![]()
Bende de aynı böyle oldu çok ağrım oldu hemde ağlayacak düzeyde hayırlısı olsun…Regl gününüz ne zaman? Ben geçen ay 60 ile öğrenmiştim regl gecikmesinin 2.gunü kanamam başladı çok ağrılı yaşadım ben hemde yoğundu kanamam ilk iki gün pıhtı attım hep.. böyle şeylerde yasarsaniz paniklemeyin.. en son sıfırlandigini da görmelisiniz zaten doktora muayene gidin bana öyle demişti regl sonrası gel diye ... Çok bir gecikme olmuyor diye biliyorum kimyasal gebelikte yani düzenli adet dongunuz var ise
Çok geçmiş olsunBende de aynı böyle oldu çok ağrım oldu hemde ağlayacak düzeyde hayırlısı olsun…