Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle kan tahlilimi yaptı. Ardından şeker gibi problemlerimin olup olmadığı incelendi. Geçmişte geçirdiğim ameliyatları fln sordu. Kullandığım ilaçları sordu. Sonrasında bana bir liste çıkardı, 15 günde bir kontrole gidiyorum, her gidişimde listeyi güncelliyor.Merhaba neler tavsiye etti size acaba doktorunuz?bana da bilgi verebilir misiniz?
Kilo alabildinmi cnm bnde 163 46 kiloyum almak istiyorum alamiyorum kan testi yaptrdim ptesi alcam sonuçları hormonlardammi diyeİyi geceler kızlar. Ben kilo almak istiyorum , yiyip yiyip kilo alamayan cinstenim tüm kadınların sinir olduğu ama bnm hiç hoşuma gitmeyen Ama ben bu durumu sevmiyorum kızlar ya 23 yaşındayım, 1.64 boyundayım, 47 kiloyum. yıllardır 50 olduğumu bile hatırlamıyorum. Geceleri hiç üşenmeden yemek hazırlayıp yediğimi biliyorum. Ama bir türlü kilo alamıyorum. Doktora gidiyorum iyisin deyip geçiştiriyor. İdeal kilom bence 55 filan ama alamıyorum. Sizce nasıl alabilirim?
evet çok güzel bir yöntem ama pekmezin ne kadar kullanılması gerektiğini araştırırsan bana da haber verir misin? ben balık yağı ve multivitamin alıyorum bir aydır düzenli iki kilo aldım üstelik yıllardır kilo alamayan ben pekmez konusunda bir bak bakalım belki o kadarı zararlıdır.:/ iştahım felaket açık benim de sürekli yiyorum . ve işin güzel tarafı doymadığım için çok yiyorum sanırım ihtiyacımız olan şey de bupekmezli sütü sürekli deneyen var mı? sabah ve akşam birer bardak pekmezli süt içsek 300+300 = 600kcal yapar.
ben bir bardak süte 3 yemek kaşığı koyuyorum. üstelik iştah açıcı bi etkiside oldu bende.