- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Var kilonu önemsemeden yemek yemek.Evlenmeden önce kilo almak istiyorsak yok mu baska caresi :)
Ayni zamanda yemegin ustune yersen kilo da yapiyorBen çörek otu için ölümden başka herşeye çare diye duymuştum. Balla karıştırıp yiyince de âdet sancısını kesiyor.
DoveydinKaybol gözüm görmesin seni gicikbize su bile yarasin su bile icemeyelim sen ye ye kilo alma Adalet?keşke bende zayif biri olsaydim keşke elbise aldigimda kilom değilde ben karar verseydim keşke haline sukret bncee senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan varkii sşahsen bennn keşke senin gibi olsaydimmm
Yaktığın kaloriden fazla kalori alacaksın bu kadar. Spor salonuna yazıl yazılırken kilo almak istediğini belirtİyi geceler kızlar. Ben kilo almak istiyorum , yiyip yiyip kilo alamayan cinstenim tüm kadınların sinir olduğu ama bnm hiç hoşuma gitmeyenAma ben bu durumu sevmiyorum kızlar ya 23 yaşındayım, 1.64 boyundayım, 47 kiloyum. yıllardır 50 olduğumu bile hatırlamıyorum. Geceleri hiç üşenmeden yemek hazırlayıp yediğimi biliyorum. Ama bir türlü kilo alamıyorum. Doktora gidiyorum iyisin deyip geçiştiriyor. İdeal kilom bence 55 filan ama alamıyorum. Sizce nasıl alabilirim?
imom omega3 kullanın bir kaçkutu..birde bisküvi arası lokum ara öğünlerde ..maalesef bende aynı konudan muzdaribim..çubuk krakerim bildiğinizdoktora gittim bişeyin yok dedi troitler vs normal değerler...Aslında millet ne güzel zayıfsın biz eritmek için ne çabalar harcıyoz diyo..hani o zaman hoşuma gitmiyor değil zayıflığım Ama hiç mi kilo alamaz bi insan..hele şimdi oruçta annem durup durup,ölüceksin bu zayıflıkla vs. diyor bebek bisküvisini denedim şurup denedim..neler yedim..önüme alıp helva çikolata tatlı ne varsa süpürüyorum..ama cıkss..acık etli butlu olaydım azıcıkkkk ne var Eğer bi yöntem bilen varsa lütfeeeeennn söylesin esirgemesinler bizden bilgicikleri alalım kilocukları
Çörekotunun nasıl bir etkisi var peki, istah açıcı mı? Gerçekten kilo almaya etkisi oluyor mu?
Ve diyetisyene gittim ben de, verdigi yemek listesini yiyebilseydim kilo alirdim zaten :O iştah açıcı suruplar da müthiş uyku yapiyor
Sen yine iyiymişsin, ben 45 kiloya düştüm bir ara, rüzgar esse, devrilecek haldeydim, çok uğraştım kilo almaya,neler yedim bir bilsen… en sonunda şimdiki diyetisyenimi buldum çpk şükür, şu anda 52 kiloya kadar çıktım, istersen sana da önerebilirim cnm.İyi geceler kızlar. Ben kilo almak istiyorum , yiyip yiyip kilo alamayan cinstenim tüm kadınların sinir olduğu ama bnm hiç hoşuma gitmeyenAma ben bu durumu sevmiyorum kızlar ya 23 yaşındayım, 1.64 boyundayım, 47 kiloyum. yıllardır 50 olduğumu bile hatırlamıyorum. Geceleri hiç üşenmeden yemek hazırlayıp yediğimi biliyorum. Ama bir türlü kilo alamıyorum. Doktora gidiyorum iyisin deyip geçiştiriyor. İdeal kilom bence 55 filan ama alamıyorum. Sizce nasıl alabilirim?
Sen yine iyiymişsin, ben 45 kiloya düştüm bir ara, rüzgar esse, devrilecek haldeydim, çok uğraştım kilo almaya,neler yedim bir bilsen… en sonunda şimdiki diyetisyenimi buldum çpk şükür, şu anda 52 kiloya kadar çıktım, istersen sana da önerebilirim cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?