Kızlar kick boksa mı başlasam ?

4 bucuk ay kickboks yaptım ve hani nasıl anlatılır bilmiyorum ama hayatımın en eğlenceli saatleri. çok agresif bir insanım ve kilo vermek istediğim için başladım. sinirlerim alınmışa dönüyorum her ant çıkısı resmen, bulunduğum kulupte tek kız benim ama kazandığınm güven duygusu mu desem insanların samimiyeti mi desem hicbir zaman cekinmedim. tavsiye edicegim ilk spor, 2 sene voleybol oynadım yaklasık 3 senedir pilates ve fitness yapıyorum ama hicbirinde bu kadar cabuk kaslanmamıstım. 1 ay bıraktım duzenlı fıtness yaparak vucut gelistirmeye calısıyorum amacım musabakalara katılmak, gonulden tavsiye ederim 4-5 kere dovustum kendimi hazır hissetmedigimden pek ama torbaya vurmanın pek farkı olmmuyor bir nebze teraapiii!! sakın durmayııın hemen baslayııınn:21:

2 yıldır kickboks yapmış biri olarak gitmeni ısrarla öneriyorum canım.
Hem eğlenceli hem de sağlıklı kilo vermen için birebir.
Çok fazla zorlayan hareketleri yapmazsan bi problemin olacağını sanmıyorum.
Zaten hocalar bayanları bu konuda çok sıkmıyorlar, serbest bırakıyorlar.
Yürüyüşün bile değişiyor bi müddet sonra. Kendine güvenin artıyor.
Ben bunu da yaptıysam daha neler yaparım diyorsun. Çünkü çoğu antrenörüm herkes bu sporu yapamaz diyor.
İlk 1 ay denemeye değer bence :) baktın olmuyor bırakırsın :nazar:

Acaba siz eğitimini nerden aldınız ? Benimde merakım var bu aralar fakat nerede eğitim alacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim :) yaşım 15 bu arada :KK16: :KK54:

4 bucuk ay kickboks yaptım ve hani nasıl anlatılır bilmiyorum ama hayatımın en eğlenceli saatleri. çok agresif bir insanım ve kilo vermek istediğim için başladım. sinirlerim alınmışa dönüyorum her ant çıkısı resmen, bulunduğum kulupte tek kız benim ama kazandığınm güven duygusu mu desem insanların samimiyeti mi desem hicbir zaman cekinmedim. tavsiye edicegim ilk spor, 2 sene voleybol oynadım yaklasık 3 senedir pilates ve fitness yapıyorum ama hicbirinde bu kadar cabuk kaslanmamıstım. 1 ay bıraktım duzenlı fıtness yaparak vucut gelistirmeye calısıyorum amacım musabakalara katılmak, gonulden tavsiye ederim 4-5 kere dovustum kendimi hazır hissetmedigimden pek ama torbaya vurmanın pek farkı olmmuyor bir nebze teraapiii!! sakın durmayııın hemen baslayııınn:21:

Sanırım istanbulda eğitim aldınız yani profilinizda istanbul olarak gözüküyorda şey sizden bilgi almak isterim. Bende kick boks yapmak istiyorum hem kilo vermek, hemde sinir atmak amacıyla fakat yaşım 15 ve nerede eğitim alacağım bilemiyorum. Yardım edebilirmisiniz :)

Sanırım istanbulda eğitim aldınız yani profilinizda istanbul olarak gözüküyorda şey sizden bilgi almak isterim. Bende kick boks yapmak istiyorum hem kilo vermek, hemde sinir atmak amacıyla fakat yaşım 15 ve nerede eğitim alacağım bilemiyorum. Yardım edebilirmisiniz :)

Yeni gördüüm tatlim:) Ya eğer anadolu yakasındaysan sana tavsiye edebileceğim yerler var, murat kazgan mesale libadiyede, ya da paşam fitness salonunda da (şaşkınbakkaldı heralde) eğitim veriliyor diye biliyorum, eyüp kuşçu ümraniye...

12 sene yaptım :) siyah kuşak 2 dan :) muahteşem bi spor whu shu + sanda :) bunu öneririm kick boxsun bir dalı :) hayatımın en güzel günleriydi:KK43::KK43::KK43:

Kimse yok mu kick boksa giden ? :44: :KK50: :KK50:

Bir arkadaşım spor amaçlı değilde farklılık olsun diye başlamıştı , sonra hiç önemsemiyorlar beni diyip bıraktı , başlayacaksan sağlam bir yerde başlamalısın özellikle bayanlara hitap eden değer veren :)

Başlayan biri var mı peki kızlar ümraniyede bir yer biliyorum fakat tanıdık biriyle başlamak istiyorum gelebilcek birileri yok mu :KK43:

Kızlar kick boks dersi veren bir yer duydum.Oraya gitmeyi düşünüyorum ama pek bir şey de bilmiyorum kick boks hakkında.İnternetten araştırdıklarım sadece.Sizce nasıl bir spor? Daha önce gideniniz var mı ? Biraz sırt kası ve boyun kası yapmam gerek aslında benim.(boynumda düzleşme var da)Doktor yüzme önerdi ama yüzme sıkıcı geliyor bana.Daha önce biraz gidip bıraktım.Kick boksla sırt ve boyun kası yapabilir miyim ? :44:

merhaba 1 ay gittim snra bırakmak zorunda kaldım.çok ağır bir spor ayaktan başlayıp kafa yüz herşey serbest.çok canım yanmaya başlamıştı.kuzenimle gitmiştik.onunda morarmadığı yeri kalmadı.en son burnu kırılmak üzereydi...bunları göze alıp öle gitmelisin canım :KK43:((

ben 1 hafta önce başladım. İstanbul Libadiye'de gittiğim kurs. Acayip keyifli. Tek sorunun bayan yok. Bu civarlarda oturan gelmek isteyen olursa çok sevinirim.

X