- 23 Ocak 2019
- 53
- 35
- 34
Erkek gibi
Bana da tahminde bulunur musunuzvajinal bakıldı
Yaaa herkes erkek diyor erkek hissediyor ilk bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ama insan merak da ediyorErkek gibi
Saglikla kucaginiza alin insallahYaaa herkes erkek diyor erkek hissediyor ilk bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ama insan merak da ediyor
Amin aminn insallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinSaglikla kucaginiza alin insallah
Bana da bakabilir misiniz rica etsemmmErkek gibi
Benimki de aynı boyle yerlesmisti kız diyorumBana da bakabilir misiniz rica etsemmm
Karından bakıldı
Benimki de aynı boyle yerlesmisti kız diyorum
12.haftada normal kontrol icin gitmistim ama erken dedi doktor cinsiyet icin. 1 ay sonraya cagirdi, 16 haftalikken soyledi cinsiyeti.Ay hadi İnşallah ederimmsizin cinsiyetiniz kaçıncı haftada belli oldu
Merhaba sadece merak ediyordum da bu ultrason 6+3 den kalma daha gidemedim hastaneye karından bakıldı bakar mısınızKeseye göre tahmin yapabilmek icin bebegin kesedeki yerini gorebilmek gerekiyor. Vajinal bakildiysa bebek kesede sağda gorunuyosa erkek, soldaysa kız. Karından bakilidiysa bebek kesede sağda görunüyorsa kız, soldaysa erkek.
Merhaba bebek solda duruyor erkek gibi. Bende sagdaydi cinsiyet kiz. Ama tutmayadabilir.Merhaba sadece merak ediyordum da bu ultrason 6+3 den kalma daha gidemedim hastaneye karından bakıldı bakar mısınız
Biriside kız dedi kendim rüya gördüm erkek tabiki ilk önce sağlıklı olsun da ilk bebeğim ve çok zor oldu tedavi ile bu yüzden merak ediyorum hemen onun için birşeyler yapmak istiyorum çok teşekkür ederim cevapladıgınız içinMerhaba bebek solda duruyor erkek gibi. Bende sagdaydi cinsiyet kiz. Ama tutmayadabilir.
Rüyanızda erkek gorduyseniz erkek olabilir ben de kiz gormustum ruyamda emzirirkenBiriside kız dedi kendim rüya gördüm erkek tabiki ilk önce sağlıklı olsun da ilk bebeğim ve çok zor oldu tedavi ile bu yüzden merak ediyorum hemen onun için birşeyler yapmak istiyorum çok teşekkür ederim cevapladıgınız için
Öyle değil de kaynimla birbirimize ok atiyorduk karşı dairelerde ben attım onun koluna geldi 5 6 taneRüyanızda erkek gorduyseniz erkek olabilir ben de kiz gormustum ruyamda emzirirkenbenim de 2 bucuk senede oldu bilirim bu heyecanlari saglikla gelsin insallah
Benimkinede bakarmisiniz karindan bakildiKeseye göre tahmin yapabilmek icin bebegin kesedeki yerini gorebilmek gerekiyor. Vajinal bakildiysa bebek kesede sağda gorunuyosa erkek, soldaysa kız. Karından bakilidiysa bebek kesede sağda görunüyorsa kız, soldaysa erkek.
Alintiladiginiz mesajimda nasil bakildigini yazdim aslinda herkes tahmin yapabilir, karindan bakildiysa solda durduguna gore erkek cikiyor.Benimkinede bakarmisiniz karindan bakildi
Bazi arkadaslar ultrasyonda yansima vs demisti insanin kafasi karisiyor heycanla yontemi tam bilen birine sormak istiyor kusura bakmayinAlintiladiginiz mesajimda nasil bakildigini yazdim aslinda herkes tahmin yapabilir, karindan bakildiysa solda durduguna gore erkek cikiyor.
Estagfrullah vajinal bakildigi zaman yansima oluyor sadece. Karından bakildiginda ayni tarafta cikiyor bebek.Bazi arkadaslar ultrasyonda yansima vs demisti insanin kafasi karisiyor heycanla yontemi tam bilen birine sormak istiyor kusura bakmayin