Anket Kızlar kesem boş acil yardım!!!

Hayır canimm Hoppa Hoppa bu görüntü 5 haftalıkken kesem çok küçüktü ama 1 hafta içinde çok gelişti hatta bebisim kalbini bile duydum onu anlatmak istedim kese oluştuktan sonra bebiş mucize gibi oluveriyor eminim seninde öyle olucak allahım isteyen herkezin yüzünü güldürsün :dua:Hoppa:emir_bebek:
Amin canım inşallah 🤗

Kizlar 5hafta 3 günlük hamileyim bugün hastahaneye gittim kesen yeterince büyük bebeği göremedim haftaya cuma yine gel bakalim dedi bebek keseye yerleşmiş mi diye acaba boş gebelik mi benimki 🙁😢Eki Görüntüle 2540031 Eki Görüntüle 2540031
Canım öncelikle tebrikler bende gebeyim 5+4 falandım ilk kontrole gittiğimde benimde bebek görünmedi kese göründü 10 gün sonra tekrar gittim muayneye girmeden iki üç kez idrarımı yaptığım için karnımdan gözükmedi vajinal ultrason yapıldı muayene öncesi idrarını tutabildin kadar tut gayette sağlıklı bir şekilde gözüktü stres yapma ve bir sonra ki randevunu sabırla bekle herşey gönlünce olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllah

Daha çok erken stres yapmayın sağlıklı bir gebelikse elbet zamanı gelince bebek gözükecektir .

Canım öncelikle tebrikler bende gebeyim 5+4 falandım ilk kontrole gittiğimde benimde bebek görünmedi kese göründü 10 gün sonra tekrar gittim muayneye girmeden iki üç kez idrarımı yaptığım için karnımdan gözükmedi vajinal ultrason yapıldı muayene öncesi idrarını tutabildin kadar tut gayette sağlıklı bir şekilde gözüktü stres yapma ve bir sonra ki randevunu sabırla bekle herşey gönlünce olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Amin inşallah ya doktor öyle diyince ister istemez stres oldum 😏

ee daha cok erken. aynisi bana da oldu 5+5 te boştu 6+6 da bebiş ve kalp atışı vardi. hiç boşuna stres yapmayin

canım herkesin yapısı farklı ben 5+3 te bebeğin kalp atışını dinlemiştim. doktorumm bile normalden cok erken oldu dedi. herkesin farklı olur takılma fazla. Boşta olabilir tabiki Allah ne verirse o gene olur cok gençsin. ama eminim bebeişte vardır :KK200:

Benimde aynıydı arkadaşım 5. haftada sadece kese vardı . 6. haftada nokta kadardı kalp atışını duymuştuk . Kese düzensiz bozuk demediyse sorun yok .
Bana devletteki doktor 5. haftada dedi ki evet hamilesin ama düşük olabilir bu da bi ihtimal falan. Hiç bozmadım moralimi , özele gittik o da progestan verdi bi süre kullandım falan filan . Detayları konuşuruz sonra umarım kesen haftaya dolmuş olur , bizi bilgilendirmeyi unutmaa :KK200:

Ay inşallah diyorlar ki kese oluştuktan 10 15 gün sonra bebek içine yerleşiyormuş bi bilgin varmi canm
Bebek zaten minnak bi şekilde kesenin içinde oluyor ama nokta kadar olduğu için ilk haftalar karından görmek zor canım bir hafta on günde ki gelişimine inanamazsın bebişin kesenin içinde sonradan yerleşme gibi bir durum söz konusu değil

Benimde aynıydı arkadaşım 5. haftada sadece kese vardı . 6. haftada nokta kadardı kalp atışını duymuştuk . Kese düzensiz bozuk demediyse sorun yok .
Bana devletteki doktor 5. haftada dedi ki evet hamilesin ama düşük olabilir bu da bi ihtimal falan. Hiç bozmadım moralimi , özele gittik o da progestan verdi bi süre kullandım falan filan . Detayları konuşuruz sonra umarım kesen haftaya dolmuş olur , bizi bilgilendirmeyi unutmaa :KK200:
Bilmiyorum çok moralimbozuldu öyle diyince bakalim haber veririm size 🙁

Bebek zaten minnak bi şekilde kesenin içinde oluyor ama nokta kadar olduğu için ilk haftalar karından görmek zor canım bir hafta on günde ki gelişimine inanamazsın bebişin kesenin içinde sonradan yerleşme gibi bir durum söz konusu değil
Ama dikkat ettiyseniz 2 tane nokta var kesenin içinde onu anlamadim

Ama dikkat ettiyseniz 2 tane nokta var kesenin içinde onu anlamadim
Birisi yolk sac ilk dönemlerde bebek ondan besleniyor sonra plesenta oluşuyor öteki nokta da bebeğin canım benim ultrasonda da o şekilde gözüküyordu pek yakın çekmediği için görebilir misin bilmiyorum ama ekleyeceğim sağlıksız olsa kese boyutundan bile bunı anlayabiliyorlar içini ferah tut :) 10 gün sonra ki ultrasonu da ekliyim arada ki farkı gör 😘

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 62
Birisi yolk sac ilk dönemlerde bebek ondan besleniyor sonra plesenta oluşuyor öteki nokta da bebeğin canım benim ultrasonda da o şekilde gözüküyordu pek yakın çekmediği için görebilir misin bilmiyorum ama ekleyeceğim sağlıksız olsa kese boyutundan bile bunı anlayabiliyorlar içini ferah tut :) 10 gün sonra ki ultrasonu da ekliyim arada ki farkı gör 😘
2. Fotoğrafta o iki noktanın altında beyaz bişey var

2. Fotoğrafta o iki noktanın altında beyaz bişey var
İkinci fotoğraf dediğin kese mi büyük hali mi bebeğin bilmiyorum sende nasıl gözüküyor sadece kese de beyaz noktayı söylüyorsan ölçüm çizgisi bebeğin büyük halindekini diyorsan kağıt makineye sıkıştı boyası aktarmadı o yüzden o şekilde🙄

İkinci fotoğraf dediğin kese mi büyük hali mi bebeğin bilmiyorum sende nasıl gözüküyor sadece kese de beyaz noktayı söylüyorsan ölçüm çizgisi bebeğin büyük halindekini diyorsan kağıt makineye sıkıştı boyası aktarmadı o yüzden o şekilde🙄
Anladım darısı bana bakalim bu hafta sonu cuma günü sonuç ne olacak dışgebelik olursa çok üzülürüm ya

Anladım darısı bana bakalim bu hafta sonu cuma günü sonuç ne olacak dışgebelik olursa çok üzülürüm ya
Dış gebelik bebeğin rahime değil tüplere ya da başka bir yere tutunmasıyla oluyor canım keseni gördüysen hayırlısıyla bebeğini de görürsün herşey gönlünce olsun

Telaşa kapılma, bebiş çok küçük ben 7+1de gördüm bebeğimi. Şimdi 34+5iz

Back
X