kızlar kendi davetiyemi yaptım nasıl sizce?

çok teşekürler :) özenmedim kaba taslak yaptım sizinle paylaştım hemen dikkate alacağım kararımı verdikten sonra :)

canım bunu her yer yapmaz bazı matbaalar ve reklam ajansları yapıyor... ben biriyle konuştum bizim burada anlaştık tanesi 0.75 tl zarfıda pembe puanlı

Hadi yaa ( bende yapmayı çok isterdim kendim bi araştıraym barı belki bulurum.programın adı neydi canım

Çok güzel olmuş özellikle sondaki çok şirin belki bir kaç detayında turkuaz,mavi tonlardan kullanırsanız dahada şeker olabilir mutluluklar dilerim şimdiden

çok güzel bir fikir bi blogda görmüştüm dantel görünümlü şu kağıt tabak altlıkları oluyor ya onlarla da zarf yapmıştı bence kendin için tatlı bir özvericanım nasıl bastırtmayı düşünüyorsun kaliteli kağıt alıp kendi cıktınla mı yoksa matbaa mı onu merak ettim çünkü bazen bilgisayarda tasarladığın rengi tam olarak alamayabiliyorsun son halini de paylaş bizimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…