• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kendi davetiyemi yaptım nasıl sizce?

çok şirin olmuşlar....bir ömür boyu mutluluklar ...

karışmadan edemedim ama sizin metninizdeki "de" ayrı yazılmaz değiştirmeyin..son dönemde tüm "de" bağlaçları ayrı yazılıyo ama dahi anlamı olmayan de bitişik yaszılır...neyse konuyu sabote etmek istemem tekrar mutluluklar...

çok teşekürler :) özenmedim kaba taslak yaptım sizinle paylaştım hemen dikkate alacağım kararımı verdikten sonra :)

Çok güzel olmuş özellikle sondaki çok şirin belki bir kaç detayında turkuaz,mavi tonlardan kullanırsanız dahada şeker olabilir mutluluklar dilerim şimdiden :38:

çok güzel bir fikir bi blogda görmüştüm dantel görünümlü şu kağıt tabak altlıkları oluyor ya onlarla da zarf yapmıştı bence kendin için tatlı bir özveri:16:canım nasıl bastırtmayı düşünüyorsun kaliteli kağıt alıp kendi cıktınla mı yoksa matbaa mı onu merak ettim çünkü bazen bilgisayarda tasarladığın rengi tam olarak alamayabiliyorsun:31: son halini de paylaş bizimlee:46:

Back