• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kendi davetiyemi yaptım nasıl sizce?

canım bende arkadaşlara katılmaktayım.
rengini değiş bencede.siyah biraz ağır olmuş.düğün nişan gibi törenlerde siyah rengini kullanılmaması taraftarıyım nedense.:18:
ama çok güzel davetye.

çpokkk teşekkürlerr siyahın kenarına puantiyeli çerçeve ekledim şimdi sanki biraz daha sempatik oldu :p bi bakarmısın canım siyah bencede ağır oldu gibi geldi iç karartıcı her ne kadar kafes detayı güzel görünsede renk boğucu size katılıyorum yeni denemeler yapcam :)

Kendin nasıl yaptın ki ben anlayamadım. Ama bi kaç değişiklikle gayet güzel olabilirler eline sağlık :)

çpokkk teşekkürlerr siyahın kenarına puantiyeli çerçeve ekledim şimdi sanki biraz daha sempatik oldu :p bi bakarmısın canım siyah bencede ağır oldu gibi geldi iç karartıcı her ne kadar kafes detayı güzel görünsede renk boğucu size katılıyorum yeni denemeler yapcam :)

evet baktım canım.bu güzel olmuş.boğucu hava ortadan kalkmış böylelikle.pembe baya açmış siyahı.güzel beğendim.:34:

Puantiyeli cok tatli olmuş canım ama arka fonu su yesili yaparsan mükemmel olur :) birde sakincasi yoksa bunu nasıl yaptığını öğrenebilir miyim ? Bende davetiyem sadece bana özel olsun istiyorum:)

Ben ilkinin rengini cok begendim cok hosuma gitti davetiyelerin. Dugun yerin ne renk olacak? O reng yada uyumlu bir renkte olabilir. Ayrica hangi programi kullandin acaba

canım haklısın teşekkürler özenmedimki :) hemen yaptım paylaştım burda elbette daha çok rütüşları var:)

çok şirin olmuşlar....bir ömür boyu mutluluklar ...

karışmadan edemedim ama sizin metninizdeki "de" ayrı yazılmaz değiştirmeyin..son dönemde tüm "de" bağlaçları ayrı yazılıyo ama dahi anlamı olmayan de bitişik yaszılır...neyse konuyu sabote etmek istemem tekrar mutluluklar...

Back