- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
canım bende arkadaşlara katılmaktayım.
rengini değiş bencede.siyah biraz ağır olmuş.düğün nişan gibi törenlerde siyah rengini kullanılmaması taraftarıyım nedense.:18:
ama çok güzel davetye.
Kendin nasıl yaptın ki ben anlayamadım. Ama bi kaç değişiklikle gayet güzel olabilirler eline sağlık :)
canım haklısın teşekkürler özenmedimki :) hemen yaptım paylaştım burda elbette daha çok rütüşları var:)
çpokkk teşekkürlerr siyahın kenarına puantiyeli çerçeve ekledim şimdi sanki biraz daha sempatik oldubi bakarmısın canım siyah bencede ağır oldu gibi geldi iç karartıcı her ne kadar kafes detayı güzel görünsede renk boğucu size katılıyorum yeni denemeler yapcam :)
evet baktım canım.bu güzel olmuş.boğucu hava ortadan kalkmış böylelikle.pembe baya açmış siyahı.güzel beğendim.
teşekkürler canım... program yardımıyla yaptım evet
Ee şimdi kendi hazırladığını verince o şekilde yapıyorlar mi.ben direk onların elindeki seciliyor diye biliyordum
Puantiyeli cok tatli olmuş canım ama arka fonu su yesili yaparsan mükemmel olur :) birde sakincasi yoksa bunu nasıl yaptığını öğrenebilir miyim ? Bende davetiyem sadece bana özel olsun istiyorum:)
ılkı ve sonuncusu gusel dıgerlerı boguk.mutluluklar :26:
Sonuncuyu gormemisim ben guzelmis guzel 10 numara
sonuncu çok şirin.. çok hoşuma gitti benim
mutluluklar
canım haklısın teşekkürler özenmedimki :) hemen yaptım paylaştım burda elbette daha çok rütüşları var:)
Ben ilkinin rengini cok begendim cok hosuma gitti davetiyelerin. Dugun yerin ne renk olacak? O reng yada uyumlu bir renkte olabilir. Ayrica hangi programi kullandin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?