Yani kaynanan maddi yardim yapmazsa bakmiyacaksin
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
aynen ayennnn cok iyi anlıyorum senii 3 yıl önce aynı seyleri yasadım
o zaman bana nasıl davranıldıysa simdi bende öyle davranıyorum soguk
İnşallah şu durumdan kavgasiz gürültüsüz kurtulurum başka birşey istemiyorum..Sizin eşinizde ne güzel mantikli birisiymiş arkanizda durmuş sevindim sizin adınıza..Ahh bi sorun çıkmadan halletsek kendi yapimi biliyorum uzlaşmazlarsa ee ben hergün üzülceğime bir kere üzülürüm ayrilirim diyip kesitirip atmaktan korkuyorum o saatten sonra yazlik alsa da geri dönüşü olmaz
keşke deseydiniz evi de erkek tarafı alıyo ama biz aldık diye
işte nişanlim askerde olmasa ben böyle içime atmadan söylerim de sabir... :)
ben yüzüğüde koymuştum ortayaa
eşim herşeye tamam dediii saolsun aşkım
kaç yaşınızdasın canım?
Artik işin en sonunda ya seneye evlenelim bu böyle olmaz diyeceğim (kabul etmez nişanlim biliyorum) ya da en en son koycam bende yüzüğü ama onu en sona sakliyorum :) Zaten tmm bitirelim derse isabet olur yani bu kadar çabuk kaybedebiliyorsa beni ayrildiğima mutlu bile olurum baştan belli etti kendini diye ama nişanlima güveniyorum beni sevdiiğini biliyorum ee bende haksiz olmadiğimi düşünüyorum, benim ekstra bir isteğim yok çünkü.. Ben 24 yaşindayim cnm siz ?
Cok yanlis neden yanlis oldugunu soyliyim burda bir cok kadin kayinvalidesinden sikayetci evimde her isime karisiyor esyama karisiyor onun parasi ile bir gelecek kurarsan bu ona soz hakki verir aynisi senin ailen icinde gecerli aileler bu yasa getirmis okutmus senelerce calismis zaten emekli olmus bu kadar zahmetin ustune bir daha odemekte zorlanacaklari bir borcun altina sokmak ne derece dogru geliyor? Sen esin mutlu olsun diye gideceksin saygi duyacaksin yoksa kimse kimsenin ailesi gibi olmaz olurum diyen yalan soyler akli basinda mantikli insanin yapacagi sey nisanlin gelsin sag salim kimseye muhtac olmadan dugununuzu yapin para mevzularina takilirsan sen kaybedersin erkekler annecidir bir derdim var topicigini oku daha iyi anlarsin. Kimse kimseye bakmak zorunda degil nisanlinda ev parasini babana odemeli yada kira odeyin aileler arasina gerginlik girerse toparlamak icin sen yipranirsin
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
bende yaşıtız canım
inşallah güzel sonuçlanır , herşey gönlünüzce olur
inşallah tatlimm teşekkür ederim hayir dualariniz için :)
Allah daha çok sabır versin cnm ne denir ki başka
O altınlar size aittir. Siz vermek isterseniz verirsiniz. Kimse istememez. Düğün yapılamayacak durumdalarsa yapmayın. Bana çok manasın geliyor. Yoksa borç harçlar düğün olmaz. Sade nikahda olur. Devir tasarruf devri. Eskisi gibi değil hiçbirşey. Herkes kendine düşeni yapmalı. Yapılamıyorsa da herkes açık olup konuşmalı. Olmuyor yapılamıyor diye. Şimdi denilecek ki bir kere oluyor hayallerimizden mi vazgeçelim diye. Evet. Imkan yoksa huzurlu mutlu olmak için gerekirse geçeceksin.
Ben imkanları olduğu halde düğünden vazgeçtim. Evimize harcarız o parayı daha güzel balayı yaparız dedim ve istemedim. Herkes ayağını yorganına göre uzatmalı.
Yapamıyorlarsa yapmasınlar. Ya da neye yetiyorsa imkanları onu yapsınlar. Düğün sonrası kokteyl mesela. Yada düğün değil 75 kişilik yemek gibi.
Kimse önünü göremiyor. Kim ne düşünür diye düşünmekten ziyade ben yarın ne yaparım diye düşünmek lazım.
canım valla bu tarz sorunları bi ben yaşamıyomuşum üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim hep benzer sorunlar bizimde aynı ev alcaz dediler almadılar hoş alsalarda borcunu gene biz ödeyecektik kira öder gibi adı ev almış olcaklardı işte annem madem almıyosunuz altınını biraz yüksek tutun dedi tamam dedi ama her seferinde bana artık az çok ne olursa idare etceksin diye laf atıp duruyo benim ailemin hatta nerdeyse sülalemin durumu çok şükür iyi maddi bi sııntımız yok ahaliye gösteriş olsun diye altınları kiralayalım demiş nişanlıma ama ben çok kızdım kesin bir tavırla asla olmaz neyse o olcak dedim kestirdim attım yaklaşık bir senedir nişanlımın ailesinin yanında çalışıyorum zaten masraf çok olcak başkasına para vermeyin dedim başladım o zaman dediler balayı paranızı biz verelim benim çalıştığıma saycaklardı bende olur dedim biz balayını çoktan ayarladık parasını bile verdik nişanlımla daha nereye gidiyosunuz diye bile sormadı o kadar konuştuğumuz halde yanlarında para çıkcak çünkü konusu açılırsa korkusunda soramıyo bile beyaz eşyaların tamamını ben aldım sadece salon akımı ve yemek odasını aldılar oda zorla geri kalan evin içinde olması gereken ne varsa ben aldım almayada devam ediyorum yani daha neler neler anlat anlat bitmez dicem o ki her ne olursa olsun tavrını kesin koy hiç altta kalma çünkü insanı salak yerine koyuyolar ben çok kzıyorum bide benim gibi kesinlikle yüz göz olma emin ol öbür türlü daha değerli olursun
ben onların samimiyetine güvensem zaten sıkıntı yok ama onların yaptıkları şey ne tutturabilirsek ama kayınbabam sen ne istersen o olcak kızım diyor kayinvalidem ve onun kardeşi biraz çakallık yapmaya çalişiyor.Geçenlerde evlilik kredisini duydu bizim yanimizda birinden 10000 tl faizsiz geri ödemeli olanı, duyar duymaz salon takımını ondan alırız dedi yok anne dedim evlenmeden vermezler onu bişi diyemedi..Yani amaç kullanmaya yönelik maalsef.. Böyle olunca bende zorluyorum çünkü yaptırmasam ben ileride eşimle tartişirim bunlar birikir insanin içinde..Keşke bi taraf biraz anlayişli olunca diğer taraf onu kullanmaya çalişmasa
Ayy herkeste çikiyormuş vallahi böyle sorunlar ama yazik bize de ya illa kılçıklık çikarcak biri oluyor :) Bizimkiler kira bile istemiyorlar.Annem hep kizim borçsuz bir hayata başlayin ben sizin çekmenizi istemiyorum diyor ve bunları nişanlini sevmesem yapmam diyor.Ailem gerçekten nişanlimi çok seviyor ve bizim için yapiyor ne ypiyorsa ama biz nasilsa kira ödemeyeceğiz diye kayinvalidem kendi üzerine düşenleride bize yikmaya çalişiyorsenin durumunu çok iyi anliyorum cnm bende bu sorunlarla uğraşiyorum ve insanda ister istemez heves birakmiyorlar en kötüsü nişanlimada dert yanamiyorum askerde diye..Sen de anlat ben dinlerim seni hem ders çikaririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?