- 2 Kasım 2013
- 74
- 155
- 93
- 34
Kizlar öncelikle ben bu forumda yeniyim ve sizlerin de benm gibi sorunlarinizi yazdiğinizi dertlerinizi paylaştiğinizi gördüm ve mutlu oldum..Yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim.Öncelikle ben şuan nişanliyim ve nişanlim askerde..Eylülde düğünümüz var.Şuan kayinvalidemle birkaç sorun yaşiyorum ama bunlarin hiçbirini nişanlima söylememe karari aldim taa ki o askerden gelene kadar.Çünkü onunn orada akli bizde kalsin istemiyorum.Aslinda bu sorunumuza da çok yabanci değil..Askere gitmeden önce düğün salonu kararlaştirirken annesi düğün salonunu ben altinlardan ödeyeceğim dedi.Bende nişanlima böyle bir şey mümkün değil ya seneye evlenelim ya da durumlarini toparlasinlar herkes üzerine düşeni halletsin dedim. En son anlaştiğimiz şey düğün salonu, salon takimi, gelinlik ve kina gecesi için gerekli herşey onlar halletcekti..Yatak odasini annemgil..Beyaz eşyayi da ben (hepsini kiz tarafi yapmadiği halde). Bu şekilde anlaştik nişanlim askere gitti.Ama nişanlim askere gittikten snra ikidir bana bu altin mevzusunu açiyor bende üstü kapali olmaz diyorum ve knuyu değiştiriyorum.Sorun şu benm ailem nişanda bize ev aldi, düğün salonu için kaporayi ben verdim (bana geri vereceklerini söylediler ama daha gelen yok) geçenlerde de borç bir çeyrek altin verdim ee yatak odasi zaten kiz tarafi üstüne onlarin çok üstüne gitmeyelim hadi rahat etsinler diye beyaz eşyanin hepsini çalişacağim için ben hallederim dedim.. Bunlarin yaninda düğünde takilan altinlari istemek kadar ayip bir şey olabilir mi bu ne yüzsüzlüktür.Yanlişsam söyleyin lütfen daha geçen gün kombi taktik da birşey demediler. Ben şimdi ne yapayim ne edeyim nişanlim gelince adam akilli knusucam uzlaşamazsak nişani atmayi bile düşünür hale geldim.. Ayrica çok kötü durumda değiller anne çalişmiyor baba emekli ve şuan iki işte çalişmaya devam ediyor. Ben gaddar bir insan değilim ama bunu kabul edersem ileride sürekli laf sokmaca olur çnkü içimde kalir eminim. Yorumlarinizi bekliyorum arkadaşlar..