Yerleşme kanaması olabilir bu günlerde beklemen gerek zaten bu kanamayı. Pembe ya da kahverengi olur takip et bakalım 2 gün falan lekelenme şeklinde olurmuş pede falan ihtiyaç duymayacak şekilde yani. İnşallah hamişsindir canım.Benimde 3 kasım. Umarım olmam. Yumurta takibi yaptırdım bu ay. Dr un dediği gün eşimle birlikte olduk. Dün akşam (adete 12 gün varken) tuvallete peçeteye kan geldi. İmplatasyon kanaması olabilir mi ? Regl olacakmışım gibi ağrım var. Solkasık ağrım var. Daha çok gün var yaaaa
canım valla sadece peçeteye geldi başkada gelmedi.. inşallah yaaa..Yerleşme kanaması olabilir bu günlerde beklemen gerek zaten bu kanamayı. Pembe ya da kahverengi olur takip et bakalım 2 gün falan lekelenme şeklinde olurmuş pede falan ihtiyaç duymayacak şekilde yani. İnşallah hamişsindir canım.
reglime 5-7 gün var ama kasıklarımda ve belimde ağrı var göğüslerim şişti hafif ama sanırım bunlar regl belirtisi
bugün test yaptım tek çizgi çıktı
Canım benim hadi hayırlısı... sayfa çok hayırlı olur inşallah hepimize.. hepimiz kasımda aşklarımıza kavuşuruz inşallah..kasık ağrım bacağıma vuruyo. Senin nasıl?Benim de 1 kasim bat.Cuma iliskimiz oldu. O gunden beri karin altimda belimde sirtimda agrilar var. Sadece bugun daha hafifti. Karnimda acayip bir dolgunluk var. Gazim cok fazla idrara cikmam cok fazla. Goguslerimde sizi agri falan hic yok. Bir cizgiden bahsediyorlar gobekten asagi uzanan iste onu ilk defa birkac gun once farkettim ki vucudumu iyi tanirim. Herseyin hayirlisi bu aralar is guc derken kafama takmamaya calisiyorum. Hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.
Kızlar benim bat 3 kasım çok ümitli değilim bu ay ama göğüslerim acıyor sızlıyor durduk yerde uçları çok hassas ve eğer hamile isem bugün rahime yerleşme günü tahminen ve bende sol kasık bölgesinde regl olacakmışım gibi bi ağrı oldu. Başka da bi cacık yok. Dediğim gibi bu ay pek umutlu değilim hamişsem büyük süpriz olur yani :) haydi sizler de paylaşın beraber bekleyelim sıpaları :)
ım o göbek çizgisi hemen olmaz ama hamileliğin 4. Ayına doğru çıkmaya başlıyor diye biliyorum benim ilk hamileliğimde de dördüncü ayda çıkmıştı. Ama onun dışındakiler hamişlik belirtisi olabilir. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah... :)Benim de 1 kasim bat.Cuma iliskimiz oldu. O gunden beri karin altimda belimde sirtimda agrilar var. Sadece bugun daha hafifti. Karnimda acayip bir dolgunluk var. Gazim cok fazla idrara cikmam cok fazla. Goguslerimde sizi agri falan hic yok. Bir cizgiden bahsediyorlar gobekten asagi uzanan iste onu ilk defa birkac gun once farkettim ki vucudumu iyi tanirim. Herseyin hayirlisi bu aralar is guc derken kafama takmamaya calisiyorum. Hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.
Canım benim hadi hayırlısı... sayfa çok hayırlı olur inşallah hepimize.. hepimiz kasımda aşklarımıza kavuşuruz inşallah..kasık ağrım bacağıma vuruyo. Senin nasıl?[/QUOTE
Iliskinin ertesi gunu butun gun ayaktaydim isim geregi ve tuhaf bir agri hissettim bacagimda her adim atisimda. Sonra hic olmadi ama. Bir de ben adet olmadan once pek belirti yasamam agri hep bas agrisi seklinde olur. Bir de sadece sislik olur. Bakalim
inş canım hamişsindir. hamişiktir....Kızlar benim bat 3 kasım çok ümitli değilim bu ay ama göğüslerim acıyor sızlıyor durduk yerde uçları çok hassas ve eğer hamile isem bugün rahime yerleşme günü tahminen ve bende sol kasık bölgesinde regl olacakmışım gibi bi ağrı oldu. Başka da bi cacık yok. Dediğim gibi bu ay pek umutlu değilim hamişsem büyük süpriz olur yani :) haydi sizler de paylaşın beraber bekleyelim sıpaları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?