- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.991
- 133
Kullanmayın evet yaşadığımız olay gercekGerçekten mi hayıt içip ölen mi olmuş
Bende bu ay kullanıym diyodum
Evet öyle düşük değerlerde ilaca gerek duyulmuyor kontrol altında olduğu zaman yükseliş yoksa.. ama dr bazen gerek yokdesede başka şeyler doğuyo ortaya bende olduğu gibi o yüzden işi sağlama bağlamak diye bişey var.prolaktinin kaç çıktı ? ben hiç bi kür kullanmadım mesela 38 çıktı doktor ilaca gerek görmedi yalancı yükseklik dedi 1 ay sonra gittiğimde 19 a düşmüştü diğer hormonlar normalse kendiliğinden düşmesini bekle derim incir etkilemişte olabilir etkilememişte olabilir fakat prolaktin tek başına etken değil ve çok çabuk değerleri değişen bi hormon bi gece önce uykusuz kalman bile prolaktini yükseltebilir
Ben veya o kadar insan şanş eserimi yaşıyor ozaman Garip..?Kullanmayın evet yaşadığımız olay gercek
İkimizde gitmedik hiçEşinde bi skıntı varmı ?
Anlattığına bakarsak sende skıntı yok gibi görüküyo Allah korusun ikinizdede bi skıntı çıkmasjn ama eşinle sen bi gidin kuzum sıkıntı varmı yokmu öğrenin ona göre uygula hayıtı falan eğer istiyosanda anlatıyım uygulayaİkimizde gitmedik hiç
Bilmiyoruz yani varsa da bşy
doktor 50 üzeri sıkıntılı o zaman hipofiz bezi kaynaklı bi durumdan şüpheleniriz demişti sizde ne oldu ?Evet öyle düşük değerlerde ilaca gerek duyulmuyor kontrol altında olduğu zaman yükseliş yoksa.. ama dr bazen gerek yokdesede başka şeyler doğuyo ortaya bende olduğu gibi o yüzden işi sağlama bağlamak diye bişey var.
Ve uykusuzluk ve stres en büyük etken yükselmesinde incir etkilediyse daha önce skıntı yoksa kendide düşebilir...
Dediğiniz gibi oldu..doktor 50 üzeri sıkıntılı o zaman hipofiz bezi kaynaklı bi durumdan şüpheleniriz demişti sizde ne oldu ?
geçmiş olsun canım, ama çok şükür hamile kalmışsın :)Dediğiniz gibi oldu
Neler neler işte dr gittiğime pişman olmuştum o dönem nasıl oldu anlamadım neyseki geçti.. Darısı isteyenlerin başına Kuzum sende dua Et kalbini dinleyim bebişimin sağlıklıca sıkıntısız kavuşuyum..geçmiş olsun canım, ama çok şükür hamile kalmışsın :)
Tamam canım bu ay adet olursam gidececeğiz. Mutlaka artık 7 ay oldu yani kontrol şartAnlattığına bakarsak sende skıntı yok gibi görüküyo Allah korusun ikinizdede bi skıntı çıkmasjn ama eşinle sen bi gidin kuzum sıkıntı varmı yokmu öğrenin ona göre uygula hayıtı falan eğer istiyosanda anlatıyım uygulaya
Size küçük bi tavsiye verebilir miyim? Evinize yakın sağlık ocağındaki aile hekiminize durumunuzu anlatın, muhtemelen o en genel kan ve hormon testlerini size yaptıracaktır. Sağlık ocağında kanlarınız alınır ve laboratuvar sonuçları e-nabız’da çıkar. Pandemi zamanı hastaneye gitmenizi hiç önermiyorum. Sağlık ocakları nispeten daha tenha oluyor. Ayrıca aile hekiminiz gebelikten önce kullanılması tavsiye edilen folik asit için de sizi yönlendirir. Sonuçlarınızı aldıktan sonra duruma göre kadın doğum doktoru tercih edersiniz.Tamam canım bu ay adet olursam gidececeğiz. Mutlaka artık 7 ay oldu yani kontrol şart
10 gun sonra yenide prolaktin testi yapdiysaniz tabiki yukselicek. Dongumuzun her gunh farklilik gosteren bir hormon. Bazj gunlerinde ani srtis beklene bilir. Ama bir sonraki ay artmissa o zama birsey diyememKızlar ben adet olamıyorum diye incir kürü uyguladım
Gayet normal olan prolaktın degerım 10 gun ıcınde yukselmıs incir küründen dolayı sımdı de prolokatınım yukseldı bana onerınz var mı aynı durumu yasayan vs
Aaa cidden mı yalancı yukseklık mı dedi doktor supermıs hangi hastanede ki doktor ya bana hep olumsuz doktor geliyor cunku benimde 1 ay once cok iyiydi aniden yukseldı incir kuru yuzuneprolaktinin kaç çıktı ? ben hiç bi kür kullanmadım mesela 38 çıktı doktor ilaca gerek görmedi yalancı yükseklik dedi 1 ay sonra gittiğimde 19 a düşmüştü diğer hormonlar normalse kendiliğinden düşmesini bekle derim incir etkilemişte olabilir etkilememişte olabilir fakat prolaktin tek başına etken değil ve çok çabuk değerleri değişen bi hormon bi gece önce uykusuz kalman bile prolaktini yükseltebilir
Evet öylesi çok daha mantıklıSize küçük bi tavsiye verebilir miyim? Evinize yakın sağlık ocağındaki aile hekiminize durumunuzu anlatın, muhtemelen o en genel kan ve hormon testlerini size yaptıracaktır. Sağlık ocağında kanlarınız alınır ve laboratuvar sonuçları e-nabız’da çıkar. Pandemi zamanı hastaneye gitmenizi hiç önermiyorum. Sağlık ocakları nispeten daha tenha oluyor. Ayrıca aile hekiminiz gebelikten önce kullanılması tavsiye edilen folik asit için de sizi yönlendirir. Sonuçlarınızı aldıktan sonra duruma göre kadın doğum doktoru tercih edersiniz.
Sağlıcakla kalın.
izmirdeyim ben canım doçent bi dr a gittim prolaktinin tek başına yüksek olması bir şey ifade etmiyor çünkü diğer hormonlar normal dedi 50 üstü riskliymiş mesela başka bi kadın doğumcuya sordum hemen dostinex başla dedi bana ama ben başlamadım kendi doktoruma güvendiğim için ve dediği gibi 1 ayda sonucum 19 a düşmüştüAaa cidden mı yalancı yukseklık mı dedi doktor supermıs hangi hastanede ki doktor ya bana hep olumsuz doktor geliyor cunku benimde 1 ay once cok iyiydi aniden yukseldı incir kuru yuzune
Arkadaşım lütfen insanları hayit otuöldürür diye algı yaratmanın gereği yok zahide yetiş bile bu kuru düzenli olarak kullanıp hamileligineyardımcı olmuş tür prof saracoğlu yıllardır yumurta kalitesini ve rezervini artitirici özelliğini evvel Allahinizni ile açıklamalar yapıyor.lütfen ölüm nedir böyle bise olmuş olsa bütün aktarlardantoplatilir lütfen yanlış bilgi yazmayın herkesin umudu varArkadaşlar yapmayın ya bırak kendi haline düşsün yada doktor ne dedi ne diye burda şunu kullan bu ilacı kyllan. Ya hayit otunu içip ölen insanlar biliyorm. Dostinex doktor tavsiyesi olmadan nasıl tavsiye edersiniz hormonn ilacı yapmayın ya. Saglikciyim. Ama ona rağmen biri bişey sorduğu zmn bilgim yoksa susuyodm
Kendisi korkuyor ıcmeye herkesi korkutuyor ama yer mıyız dımı amaArkadaşım lütfen insanları hayit otuöldürür diye algı yaratmanın gereği yok zahide yetiş bile bu kuru düzenli olarak kullanıp hamileligineyardımcı olmuş tür prof saracoğlu yıllardır yumurta kalitesini ve rezervini artitirici özelliğini evvel Allahinizni ile açıklamalar yapıyor.lütfen ölüm nedir böyle bise olmuş olsa bütün aktarlardantoplatilir lütfen yanlış bilgi yazmayın herkesin umudu var
Bilemedim ki ne amaçlı yazdiKendisi korkuyor ıcmeye herkesi korkutuyor ama yer mıyız dımı ama
Hayit öldürür mi yazdim önce okuduğunu anlamani istyrm bu bir ikincisi Zahide yetis bile demişsiniz kendisi hangi tıp biliminde. Yada o dediyse dogrumudur. Ben bir kişinin bile ölmesini istemem şahsen kullanicaksanizda kimse elinizi kolunuzu bağlamadi dimi buyrun için. Umudun ne demek.oldugunu iyi bilirim ama umut olacak diye neler görüyorz bakınız bir ulkece. Virüs. E iyi geliyor diye alkol içip ölenler. Eee umut işte mi diyelm biz uyaririz. İsteyen istediğini icsin şifa olsun dilerim ki herkes umuduna. Kavuşur size iyi günlerArkadaşım lütfen insanları hayit otuöldürür diye algı yaratmanın gereği yok zahide yetiş bile bu kuru düzenli olarak kullanıp hamileligineyardımcı olmuş tür prof saracoğlu yıllardır yumurta kalitesini ve rezervini artitirici özelliğini evvel Allahinizni ile açıklamalar yapıyor.lütfen ölüm nedir böyle bise olmuş olsa bütün aktarlardantoplatilir lütfen yanlış bilgi yazmayın herkesin umudu var
bende önümüzdeki ay yapacağım canım. Nasıl tükekttin tarif ve kullanım zamanlarını yazar mısınCanım ben de incir kürü yapmıştım hamilelik için ama prolaktini yükselttiğini bildiğim için hayıt da kullandım ve aynı ay hamile kaldım. Hayıt çok etkili canım. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?