Evet stres hormonu diye geçiyor zaten diğer adı ama bazen kendiliğinden düşen bişe değil yükselen bişe o yüzden erken önlemini alırsanız daha iyi olur adınıza..İncir kürünün etkisiyle Bi anda yükselmiş olabilir. Prolaktin çok hassas bi hormon, stresle yükseldiği de biliniyor. Hatta ovulasyon gününüzde ölçtürürseniz normal değerinizin üstünde sonuç verebilir. Bi hafta-10 gün bekleyin, kürün etkisi geçtikten sonra normale döner diye umuyorum.
Canım ben de incir kürü yapmıştım hamilelik için ama prolaktini yükselttiğini bildiğim için hayıt da kullandım ve aynı ay hamile kaldım. Hayıt çok etkili canım. Geçmiş olsunKızlar ben adet olamıyorum diye incir kürü uyguladım
Gayet normal olan prolaktın degerım 10 gun ıcınde yukselmıs incir küründen dolayı sımdı de prolokatınım yukseldı bana onerınz var mı aynı durumu yasayan vs
Dostinex diye bir habı varmıs içsem düşer mi durduk yere normal hormonu bozdum sakın kullanmayınEvet stres hormonu diye geçiyor zaten diğer adı ama bazen kendiliğinden düşen bişe değil yükselen bişe o yüzden erken önlemini alırsanız daha iyi olur adınıza..
Aynen Yazdım zaten size msjda bakarsanız o hapı ve nasıl kullanmanız gerektiğinide bitkide yazdım.Dostinex diye bir habı varmıs içsem düşer mi durduk yere normal hormonu bozdum sakın kullanmayın
Gerçekten mi hayıt içip ölen mi olmuşArkadaşlar yapmayın ya bırak kendi haline düşsün yada doktor ne dedi ne diye burda şunu kullan bu ilacı kyllan. Ya hayit otunu içip ölen insanlar biliyorm. Dostinex doktor tavsiyesi olmadan nasıl tavsiye edersiniz hormonn ilacı yapmayın ya. Saglikciyim. Ama ona rağmen biri bişey sorduğu zmn bilgim yoksa susuyodm
Bu doktorların ne dediği belli değil dedikleri dediklerini tutmuyo ve bazen bilgilerinide sorgulamıyo değilim.. insanı karamsara sürüklemekten başka bildikleri bişey yok.. ona kalırsa ben dr kontrolsüz bir çok ilaç içtim ve bitkisel yol uyguladım gayet iyim.. dr tedavisi yok dediği şeyi tedavi ettim bi kez daha düşünün isterseniz konuşurken sağlıkcılar. İnci hanm ben hayıt tohumu kulkandım dozunu falan bildikten sonra skıntı yok...Gerçekten mi hayıt içip ölen mi olmuş
Bende bu ay kullanıym diyodum
Aayyyy seni ağustos topiğinden biliyorum hamileydin hatta dimiBu doktorların ne dediği belli değil dedikleri dediklerini tutmuyo ve bazen bilgilerinide sorgulamıyo değilim.. insanı karamsara sürüklemekten başka bildikleri bişey yok.. ona kalırsa ben dr kontrolsüz bir çok ilaç içtim ve bitkisel yol uyguladım gayet iyim.. dr tedavisi yok dediği şeyi tedavi ettim bi kez daha düşünün isterseniz konuşurken sağlıkcılar. İnci hanm ben hayıt tohumu kulkandım dozunu falan bildikten sonra skıntı yok...
Kendi kendine düşmesi zor bazı insanlarda yükselmeside var onun ölçtürüp hareket etmek gerekiyor ama fazlada yükselmeden önlem almak lazım başka şeylere yol açıyor mesela Allah korusun beyin tümöre kadar gidiyor olumlu düşünmek lazım kimsenin hakkına girmek istemem yardımcı olmak amacım yinede diyorum dr sorun diye önerdiğim hiç bişeyin zararı yok birebir kendim uyguladım da söylüyorum.Şimdi de prolaktini düzenleyeceğim derken yine Kaş göz olayına dönmesin durum . Bence hiç bşy yapmayın kendi kendine düşmesini bekleyin olmazsa ona göre bakın duruma göre hareket edin yani
Aynen canımAayyyy seni ağustos topiğinden biliyorum hamileydin hatta dimi
Ben dün bir topikte denk geldim hayıt hormonları düzenliyormuş yumurta rezervi için kullanılıyomuş mucize diye bahsetmiş biri o yüzden cidden aklıma yatmıştı.Kendi kendine düşmesi zor bazı insanlarda yükselmeside var onun ölçtürüp hareket etmek gerekiyor ama fazlada yükselmeden önlem almak lazım başka şeylere yol açıyor mesela Allah korusun beyin tümöre kadar gidiyor olumlu düşünmek lazım kimsenin hakkına girmek istemem yardımcı olmak amacım yinede diyorum dr sorun diye önerdiğim hiç bişeyin zararı yok birebir kendim uyguladım da söylüyorum.
Öyle canım zaten araştırdım hep bitane olumsuz yorum yok yani düşün ha kişiden kişiye değişebilir ama farklı sıkıntıları olur insanın amenna bildiğin bişeyede şüphe duymana gerek yok.. daha bende yarım paket duruyor gebeliğe şüphe duyunca bıraktım ben aslanpençesi çayıyla kullandım. Öncelikle sıkıntın ne hormonların nasıl ?Ben dün bir topikte denk geldim hayıt hormonları düzenliyormuş yumurta rezervi için kullanılıyomuş mucize diye bahsetmiş biri o yüzden cidden aklıma yatmıştı.
Sen nasıl kullandın canım dozu?
Değerlerimin nasıl olduğu konusunda hiç bi fikrim yok canım daha doktora gitmedimÖyle canım zaten araştırdım hep bitane olumsuz yorum yok yani düşün ha kişiden kişiye değişebilir ama farklı sıkıntıları olur insanın amenna bildiğin bişeyede şüphe duymana gerek yok.. daha bende yarım paket duruyor gebeliğe şüphe duyunca bıraktım ben aslanpençesi çayıyla kullandım. Öncelikle sıkıntın ne hormonların nasıl ?
Eşinde bi skıntı varmı ?Değerlerimin nasıl olduğu konusunda hiç bi fikrim yok canım daha doktora gitmedim
Mart ayından beri düşünüyoruz
Bu ay da adet oLursam gideceğim tahlillerimi yaptırıp hormonlarıma baktıracağım
Adetlerim düzenlidir.
Yumurtlamamı testle takip etmiyorum ama vücudum yumurtladığımın sinyallerini çok net verir . Akıntı ateş basması hafif kasık batmaları gibi.. Adet dönemim biter bitmez 1 gün arayla ilişki yaşıyoruz . Gün aşırı yani yumurtlamaya gelmemesi imkansız ki tuttuğum takvimde tam yumurtlamaya denk geliyor ama tam günümde adet oluyorum sorun şu ki ilişki günlerim yumurtlamaya denk gelmesine rağmen olmadı bu da haliyle tedirgin ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?