Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hayırlı kandiller sonuçlar böyle
Hayırlı kandiller canim baktim.sonuclarina hic anlamiyorjm canim hersey yolunda mi
Alt kismini.simdi.gordum.cok sukur.dusuk risk.diyo sukurler olsun kuzumKızlar sonuçlar
Alt kismini.simdi.gordum.cok sukur.dusuk risk.diyo sukurler olsun kuzum
Kızlar iyi bayramlar
Hayirli bayramlar canim nasilsin
İyi cnm napalım bildiğin gibi büyüyüp gidiyoruz sen nasılsın
Bende tasinmayla ugrasiyorjm.canim cok yoruldum daha var gidip yerlesme var
Kıyamam çok zor cnm bizde 52si olana kadar kayınvalidemin evindeyiz. Eşyalar topalarlanacak nakliye ile konya akşehire gidecek eşimin babasının arsası vardı pirafaberik ev yaptıracak. Bayramda seyranda gidelim diye ablası babası ablasının mezarı orada olunca sart oldu. Çok yorma kendini
ALLAH.KOLAYLIK VERSIN CANIM SABIR VERSIN SENDE COK YORMA DIKKATNET OLURMU
Ediyorum cnm yarın bakalım randevum var inşallah cinsiyeti belli olur miniğimin 14+3 olacak
Haber ver bana canım mutlaka
Hayirlisi olsun canim bende.hala.ogrenemedim arkasi.donuk.bacak bacak.ustune derken bakalim.nasip.ne.zaman olurGöstermedi cnm bağdaş kurdu yattı 10 gün sonra gel belli olur dedi :)
Hayirlisi olsun canim bende.hala.ogrenemedim arkasi.donuk.bacak bacak.ustune derken bakalim.nasip.ne.zaman olurGöstermedi cnm bağdaş kurdu yattı 10 gün sonra gel belli olur dedi :)
Hayirlisi olsun canim bende.hala.ogrenemedim arkasi.donuk.bacak bacak.ustune derken bakalim.nasip.ne.zaman olur
Nazlı çıktılar valla sağlıklı olsunda hiç önemli değil ama insan heyecan yapıyor:)