- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Benim kahvaltı takımımla yrmek takımım çok farklı ama birlikte kullanmam şık olmaz diye düşündümKalabalık gelince yemek takımının tabaklarını kullanıyorum ben.zaten ortaya konulan tabaklar genelde herhangi bir seyin takımi olmuyor.
Yemek takımınıza uygun bir kaç kayıp gibi tabak alin salata tabaği gibi. Kahvaltida borek pogaca patates menemen gibi seyleri onlara koyarsınız. Daha kücuk tabaklara da kahvaltılıkları.Benim kahvaltı takımımla yrmek takımım çok farklı ama birlikte kullanmam şık olmaz diye düşündüm
almama gerek yok diyorsunuz öyle mi?Yemek takımınıza uygun bir kaç kayıp gibi tabak alin salata tabaği gibi. Kahvaltida borek pogaca patates menemen gibi seyleri onlara koyarsınız. Daha kücuk tabaklara da kahvaltılıkları.yani ben öyle yapıyorum.
uyumsuz olması sıkıntı olmaz mıBende evlendigmden beri ya ayni anda 2 taraf gelse napcam diye diye heryeri doldurmuşum. 2 taraf aynı anda denk gelmiyor malesef. Yılda bikere denk gelsede bska takim koyarsniz ( yemek takiminin tatli tabaklari gibi)
Yani daha ucuz bir yol bulmalıyız diyorum çünkü gereksiz masraf israftır. Bir de biz kendi evimizdeydik şimdi kiraya çıktık şehir değisikligi yapmamiz gerekti. Simdi dolaplar bana yetmiyor. Ki ben asla incik boncuk seven biri degilimdir.almama gerek yok diyorsunuz öyle mi?
Nadir rastlayacagniz bir durum bu. Okadar kalabalikta ona dikkat eden olmuyor. Tabiki yeriniz ve paraniz varsa 12 alın ama bence gerekszuyumsuz olması sıkıntı olmaz mı
Bence kahvaltı takımı komple gereksiz.Her şey takım takım artık modası geçti gibi.12 tane şık düz tabak alın,ortaya beyaz porselen,cam yada bambu servis tabakları hepsi uyar,şahane de olur.Bir de biz çayı çay bardaginda içmeyi seven bir milletiz.O takımdaki porselen fincanlar hiç kullanılmıyor,boşuna yer kaplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?