• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kahvaltı takımı 12 kişilik mi almalıyım?

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Ben 6 kişilik aldım. Fakat annemler ve nişanlımın ailesi gelse yetmez aynı takımı 12 ye tamamlamak mıyım?

Kalabalık gelince yemek takımının tabaklarını kullanıyorum ben. 🤗 zaten ortaya konulan tabaklar genelde herhangi bir seyin takımi olmuyor.

Kalabalık gelince yemek takımının tabaklarını kullanıyorum ben. 🤗 zaten ortaya konulan tabaklar genelde herhangi bir seyin takımi olmuyor.
Benim kahvaltı takımımla yrmek takımım çok farklı ama birlikte kullanmam şık olmaz diye düşündüm

Bende evlendigmden beri ya ayni anda 2 taraf gelse napcam diye diye heryeri doldurmuşum. 2 taraf aynı anda denk gelmiyor malesef. Yılda bikere denk gelsede bska takim koyarsniz ( yemek takiminin tatli tabaklari gibi)

Benim kahvaltı takımımla yrmek takımım çok farklı ama birlikte kullanmam şık olmaz diye düşündüm
Yemek takımınıza uygun bir kaç kayıp gibi tabak alin salata tabaği gibi. Kahvaltida borek pogaca patates menemen gibi seyleri onlara koyarsınız. Daha kücuk tabaklara da kahvaltılıkları. 🤷🏻‍♀️ yani ben öyle yapıyorum.

Yemek takımınıza uygun bir kaç kayıp gibi tabak alin salata tabaği gibi. Kahvaltida borek pogaca patates menemen gibi seyleri onlara koyarsınız. Daha kücuk tabaklara da kahvaltılıkları. 🤷🏻‍♀️ yani ben öyle yapıyorum.
almama gerek yok diyorsunuz öyle mi?

Bende evlendigmden beri ya ayni anda 2 taraf gelse napcam diye diye heryeri doldurmuşum. 2 taraf aynı anda denk gelmiyor malesef. Yılda bikere denk gelsede bska takim koyarsniz ( yemek takiminin tatli tabaklari gibi)
uyumsuz olması sıkıntı olmaz mı

almama gerek yok diyorsunuz öyle mi?
Yani daha ucuz bir yol bulmalıyız diyorum çünkü gereksiz masraf israftır. Bir de biz kendi evimizdeydik şimdi kiraya çıktık şehir değisikligi yapmamiz gerekti. Simdi dolaplar bana yetmiyor. Ki ben asla incik boncuk seven biri degilimdir. 🤷🏻‍♀️

Kahvaltı takimi diye bi şey almadım ben 5.5 yıllık evliyim hiç eksikligini hissetmedim:)

9 aylık evliyim 12 kişilik takımım ama hala kahvaltıya kimse gelmedi 😂😂

Eğer imkanınız varsa alın bence. Benim bazen 9-10 kişi kahvaltıya misafirim oluyor. 6 kişilik takımım ona uygun yemek takımım var onu kullanıyorum ama keşke 12 kişilik alsaymışım dediğim çok oldu.

Kahvaltı takımın 2 kişilik olanlardan, dışardan gelen olursa minik çerezlik gibi olan kaselere koyuyorum reçelleri extradan sadece yumurtalık aldım o kadar 😃

Bence kahvaltı takımı komple gereksiz.Her şey takım takım artık modası geçti gibi.12 tane şık düz tabak alın,ortaya beyaz porselen,cam yada bambu servis tabakları hepsi uyar,şahane de olur.Bir de biz çayı çay bardaginda içmeyi seven bir milletiz.O takımdaki porselen fincanlar hiç kullanılmıyor,boşuna yer kaplıyor.

6 kişilik günlük yemek takımıma ek parçalar alarak kahvaltıda da kullanırım diye düşündüm pişman değilim.

12 kişilik yemek takımı(klasik olanlardan)
6 kişilik günlük yemek takımı(küçük kase ve küçük kayık tabaklar aldım ek olarak kahvaltı da kullanmak için kek fanusu da aldım pasta takımı olarak da kullanırım diye :D )

Hediye gelen bi takımım var 6 kişilik/ona uyumlu keramikadan da 4 tabak ve uyumlu kupa aldım. Bence dolapları tabak doldurmaya hiç gerek yok bence.

Kalabalık kahvaltılarda yemek takımı gayet yeterli olur kendinize yük etmeyin hiç.

Bence kahvaltı takımı komple gereksiz.Her şey takım takım artık modası geçti gibi.12 tane şık düz tabak alın,ortaya beyaz porselen,cam yada bambu servis tabakları hepsi uyar,şahane de olur.Bir de biz çayı çay bardaginda içmeyi seven bir milletiz.O takımdaki porselen fincanlar hiç kullanılmıyor,boşuna yer kaplıyor.

Ki düğün arası yada arkadaşlar eve gelen misafirler hediye olarak o tarz tabaklar getiriyor bir de :)

Back
X