- 15 Mart 2021
- 24
- 15
- 28
- Konu Sahibi Papatya1011
Merhaba arkadaş ben yeni evliyim yarın tam 3 ay olcak ama eşimle karı koca ilişkim kalmadı olayı şöyle aciklayim evlendikten sonra ilk gece dokunmadı kaynanam gille aynı evde kalıyoruz dedim belki o yuzdendir bir hafta bekledim hala tık yok sorunu konuştum yok erken boşalıyorum ondan gururuna yedimiyorum felan dedi tam sorun buysa ilaclarini alırız bir çözüm yolu buluruz dedim ilaç aldım onu içmedi istemedi sonra baktı ben dayanamıyorum kafayı yiyecem çünkü sevgiliyle de böyle hiç bu konulara gitmezdi içinde bana karşı bir istek yoktu olsada olur olmasa da olur açık açık sordum evlendigine pismanmi oldu gay mısın diye bile sordum yok felan dedi kafamda çok şey var olmuyor felan diyo işte baktı ben kafayı yiyecem ilişkiye girmeye başladı ama bu ay tekrar uzaklaşmaya başladı yine istemiyor sanki ben erkeğim o kadın kaçıyor bildiğiniz konu ne zaman açılsa şimdi olmaz diyor diğer erkeklere çok az istekli kafayı yiyecem yıllarca yapmasak sorun olmuycak zaten yapınca da 1 buçuk dakika sürüyor şuan ev arkadaşı gibi ne olur bir yol gösterin ne yaptıysam olmuyor artık bende pes ettim üstüne düşmüyor onunda umrunda olmuyor zaten kendimi sucluyorum beni beğenmiyor benden soğuyor gibi piskolaji olustu bende doktara git diyorum bahane ilaç alıyorum içmiyor napcam bilmiyor gerçekten son cagre buraya yazıp akıl almakta buldum kendimi