• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kafam karıştı yardım beta adete 6 gün kala 3 ??

reyhandee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
27
4
1
26
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama bu farklı artık 21şubat gibi eşimle birliktelik oldu korunmadık bu sefer artık 2. Çocuğu düşünüyoruz ilişkiden bi kaç gün sonra kasıklarımda devasa bi batma şişlik ve ağrı oluştu duramadım kan testi verdim ve değer 3 çıktı negatif ama adete BATA 6 gün var bu değer sizce yükselir mi??

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama bu farklı artık 21şubat gibi eşimle birliktelik oldu korunmadık bu sefer artık 2. Çocuğu düşünüyoruz ilişkiden bi kaç gün sonra kasıklarımda devasa bi batma şişlik ve ağrı oluştu duramadım kan testi verdim ve değer 3 çıktı negatif ama adete BATA 6 gün var bu değer sizce yükselir mi??
3çıktıysa yükselme şansı var. Regl gecikirse tekrar kan verebilirsiniz

2 gün sonra aynı saatte tekrar verin başka türlü anlayamayız herşey olabilir

2 gün sonra aynı saatte tekrar verin başka türlü anlayamayız herşey olabilir
Aslında kafamı karıştıran geçen ayki ilişkimin üstüne adet oldum içim rahat etmedi kan verdim 0.2 çıktı sonrasında da işte 21 nde tekrar il ikimiz oldu geçen aydan üstüne görmemi yoksa bu aymı hamilelik bilemedim geçen aydan olsa daha yüksek çıkardı galiba

1000013237.webp
adetim 8 gün gecikti dün test yaptım negatif dimi bakar mısınız ya ?

Aslında kafamı karıştıran geçen ayki ilişkimin üstüne adet oldum içim rahat etmedi kan verdim 0.2 çıktı sonrasında da işte 21 nde tekrar il ikimiz oldu geçen aydan üstüne görmemi yoksa bu aymı hamilelik bilemedim geçen aydan olsa daha yüksek çıkardı galiba
Geçen ayki olsa şu an kan değeriniz fırlamıştı . Bu ayki ilişkidendir bu

Back