Üç tane pembenin en altta olanı prodictor zaten canım onda da çok silik çizgi çıkmıştıCanım adet geçtikten sonra prodictor markası testi en güvenli doğru sonuç veriyor ondan yap bu markaların hepsi yalancı pozitif veriyor maalesef ama inşaallah vardır canım
Ben varmı yokmu sevinemiyorum ki arada kaldım seviniyimmi üzülüyümmüİyi cnm pazartesi kan ver inşaallah güzel haberler ola
Ben varmı yokmu sevinemiyorum ki arada kaldım seviniyimmi üzülüyüm
Kendini nasıl iyi hissedeceksen canım hiç canını sıkma olur inşaallahBen varmı yokmu sevinemiyorum ki arada kaldım seviniyimmi üzülüyümmü
Laboquick te varsa çizgi resimde çok belli olmuyor ama çıplak gözle görüyorsan vardır coook kullandım o testu hic yaniltmadiEn son yaptığım test bu kızlar pozitif mi bu herkes artımed yalancı pozitif çıkarıyor ama ben daha önce bu markanın testinden yapmıştım hiç böyle çıkmadı
2. Testim de bu dün sabah dı luboquick di
3. Testlerimde nimo diye test üç gün öncesine ait
Bata 2 gün var bu arada böyle olup pozitif olan varmı
Evet onda da çok silik çıkmıştı dün bugünde tekrar kaset test aldım artımed di markası daha önce çok yaptım artımed hiç pozitif çıkartmadı beni 2 olmadan pozitif olduLaboquick te varsa çizgi resimde çok belli olmuyor ama çıplak gözle görüyorsan vardır coook kullandım o testu hic yaniltmadi
Sen elinde laboquick vsrsa tekrar yap en hassas ve güvenilir o benceEvet onda da çok silik çıkmıştı dün bugünde tekrar kaset test aldım artımed di markası daha önce çok yaptım artımed hiç pozitif çıkartmadı beni 2 olmadan pozitif oldu
Silik görünse bile kan verme taraftarıyım her zamanEvet onda da çok silik çıkmıştı dün bugünde tekrar kaset test aldım artımed di markası daha önce çok yaptım artımed hiç pozitif çıkartmadı beni 2 olmadan
Yok başka aldığım eczanede de sadece artımed vardı mecbur aldım bide öncesinde böyle sorun yaşamayıncaSen elinde laboquick vsrsa tekrar yap en hassas ve güvenilir o bence
Yok başka aldığım eczanede de sadece artımed vardı mecbur aldım bide öncesinde böyle sorun yaşamayıncaSen elinde laboquick vsrsa tekrar yap en hassas ve güvenilir o bence
Herkez de aynı sorun yaşandığını görünce gidip kan vermekde gereksiz geldi nasılsa negatifmiş diyorumSilik görünse bile kan verme taraftarıyım her zaman
Belli olmaz o sen yinede dikkat et ben o markayı burada duydum. Eczanede de hiç denk gelmedim.Yok başka aldığım eczanede de sadece artımed vardı mecbur aldım bide öncesinde böyle sorun yaşamayınca
Herkez de aynı sorun yaşandığını görünce gidip kan vermekde gereksiz geldi nasılsa negatifmiş diyorum
Buna da bakarmısın buraya foto atarken netlik düşüyor ama laboquick test yaptım regle iki gün var silik çizgi gözle görülüyorLaboquick te varsa çizgi resimde çok belli olmuyor ama çıplak gözle görüyorsan vardır coook kullandım o testu hic yaniltmadi
Çok silik gözüküyor canım yarın sabah yine yap bence daha belirgin çıkacaktır. Hayırlısıyla inşallah vardır canımBuna da bakarmısın buraya foto atarken netlik düşüyor ama laboquick test yaptım regle iki gün var silik çizgi gözle görülüyor
Ben göremedim canım görünmüyor foto daKızlar merhaba, yeni konu acmak istemedim bi bakar mısınız morumsu hafof bi renklenme var ama anlayamadim. Sabah idrarimla yapmadim. Eki Görüntüle 3586315
Fotoğrafta net görünüyor mu emin degilim ama elime aldığımda görünüyor. Sabah idrariyla tekrarlayacagim yarin ama bi fikir almak istedim. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim.
Fotolarin netligini düşürüyor ya bende fotoda göremedimBen göremedim canım görünmüyor foto da
Merhaba sonucunuz nedir çok merak ettim yarın sabah bende prodoctor var elimde onunla yapacağım testteBunlarda benim kizlar mor awox pembeler prodoctor cizgi goruyorum fotografta belli mi bilmiyorum ama yalanci cizgi cikarir mi bu markalar? Basina gelen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?