Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 7.920 3.911 Çarşamba 18:57 Konu Sahibi melaxse #21 Mavimun .!.: Kızlar bende bugün kendimi iyi hissedersem , buzluğa börek sarıp atıcam. İleri zamanlarım için gelen giden arkadaşlarım falan illaki gelir çaya yanına veririz. Genişletmek için tıkla... Konuyla ne alakası var
Mavimun .!.: Kızlar bende bugün kendimi iyi hissedersem , buzluğa börek sarıp atıcam. İleri zamanlarım için gelen giden arkadaşlarım falan illaki gelir çaya yanına veririz. Genişletmek için tıkla... Konuyla ne alakası var
Mavimun Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2023 943 802 37 Çarşamba 19:06 Konu Sahibi melaxse #22 Mehrii34 .!.: Konuyla ne alakası var Genişletmek için tıkla... Ay yanlış yere yazmışım yaa
M melaxse Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 150 27 28 Çarşamba 19:10 Konu Sahibi melaxse #23 cileklidon .!.: Ayy yaz buraya olur mu çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Tamam haber veririm yarın
cileklidon .!.: Ayy yaz buraya olur mu çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Tamam haber veririm yarın
M melaxse Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 150 27 28 Perşembe 13:28 Konu Sahibi melaxse #24 Yumukbal .!.: 7 haftada duyuluyor ama hiç belli olmaz miniğin işi :)))) Genişletmek için tıkla... cileklidon .!.: Ayy yaz buraya olur mu çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Ya çok minikmiş şuan sadece kesem var doktor 2-3 haftalık gibi değerin neden böyle bilmiyorum ama sürpriz olabilirde diyor
Yumukbal .!.: 7 haftada duyuluyor ama hiç belli olmaz miniğin işi :)))) Genişletmek için tıkla... cileklidon .!.: Ayy yaz buraya olur mu çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Ya çok minikmiş şuan sadece kesem var doktor 2-3 haftalık gibi değerin neden böyle bilmiyorum ama sürpriz olabilirde diyor
Yumukbal Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 175 47 30 Perşembe 13:52 Konu Sahibi melaxse #25 melaxse .!.: Ya çok minikmiş şuan sadece kesem var doktor 2-3 haftalık gibi değerin neden böyle bilmiyorum ama sürpriz olabilirde diyor Genişletmek için tıkla... Ayy çok çok mutlu oldum kese 4 5 hafta iken görünür:)
melaxse .!.: Ya çok minikmiş şuan sadece kesem var doktor 2-3 haftalık gibi değerin neden böyle bilmiyorum ama sürpriz olabilirde diyor Genişletmek için tıkla... Ayy çok çok mutlu oldum kese 4 5 hafta iken görünür:)
M melaxse Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 150 27 28 Perşembe 18:28 Konu Sahibi melaxse #26 Yumukbal .!.: Ayy çok çok mutlu oldum kese 4 5 hafta iken görünür:) Genişletmek için tıkla... Kesem var ama bebek henüz göremedi doktor
Yumukbal .!.: Ayy çok çok mutlu oldum kese 4 5 hafta iken görünür:) Genişletmek için tıkla... Kesem var ama bebek henüz göremedi doktor
Yumukbal Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 175 47 30 Perşembe 19:03 Konu Sahibi melaxse #27 melaxse .!.: Kesem var ama bebek henüz göremedi doktor Genişletmek için tıkla... Çok normal minik çünkü. :) bebeğini de görmeni nasip etsin Allah'ım bizde hayırlı haberini alalım arkadaşım
melaxse .!.: Kesem var ama bebek henüz göremedi doktor Genişletmek için tıkla... Çok normal minik çünkü. :) bebeğini de görmeni nasip etsin Allah'ım bizde hayırlı haberini alalım arkadaşım