Kızlar kaç haftalık hamileyim ben şimdi ?

melaxse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
150
27
28
İki kan tahlili arasında 13gün var kaç günlük bu bebek 5-6 haftalık değer aralığında 2000 sayısı gözüküyor ama 13 gün önce kanda 0 çıktı yaşayan var mı bunu ? Yarın ultrasona gireceğim ilk defa tedirginim biraz

Eklentiler

• IMG_0331.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_0332.png
    97,5 KB · Görüntüleme: 96
benim de reglim 4 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı gün kan verdi negatif bugün gecikmemin 11. günü kasıkta iğne batması baş dönmesi birde 1 hafta önce açık pembe bir lekelenmem oldu sizce hala umut var mı sizin süreciniz nasıldı sağlıkla doğsun bebeğiniz :)

Umut vermek istemem ama bende testte pozitif gördüm sonra kan verdim çıkmadı 13gün sonra 2072 sonucunu gördüm meme hassasiyetim bulantım var ve ilişkiden sonra lekelenme yaşadım öyle test yaptım anladım

Kızlar bende bugün kendimi iyi hissedersem , buzluğa börek sarıp atıcam. İleri zamanlarım için gelen giden arkadaşlarım falan illaki gelir çaya yanına veririz.

Umut vermek istemem ama bende testte pozitif gördüm sonra kan verdim çıkmadı 13gün sonra 2072 sonucunu gördüm meme hassasiyetim bulantım var ve ilişkiden sonra lekelenme yaşadım öyle test yaptım anladım

18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 11. günü lekelenmeden sonra oldu belirtilerim baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürürken hafif arada mide bulantıları çok fazla akıntı regl olacak gibi his son 2 gündür meme hassasiyeti

benim durumum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…