How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme kızlar izteme için elbise modelim nasıl sizce

canım hayırlı olsun öncelike.Allah tamamına erdirsin.uzun elbiseyle kahve vermek sıkıntı oldu mu? yani ayağına dolandı mı.topuklu mu giymiştin ?
sağol canım. hayır hiç sıkıntı olmadı altına dolgu topuk telik giydim hiçbir sıkıntı yaşamadım. eteğine basarım die kısa giymeyi düşünmüştüm ama aile büyüklerinin yanında hoş karşılanmaz die uzun tercih etmiştim iyikide uzun giymişim.

sağol canım. hayır hiç sıkıntı olmadı altına dolgu topuk telik giydim hiçbir sıkıntı yaşamadım. eteğine basarım die kısa giymeyi düşünmüştüm ama aile büyüklerinin yanında hoş karşılanmaz die uzun tercih etmiştim iyikide uzun giymişim.
neden iyi ki canm ne gibi avantaj oldu.ayağına dolanma riski olmuyo mu?

neden iyi ki canm ne gibi avantaj oldu.ayağına dolanma riski olmuyo mu?[/Q
çok kalabalık geldiler çünkü kısa elbise ile o kadar rahat edemezdim 5 tepsi kahve dağıttım:KK76: çekiştirmekle hiç uğraşmadım boyu tam ölçüsünde olduğu için takılma falanda olmadı çok rahat ettim açıkcası o yüzden iyiki dedim. hayırdır ufukta isteme falan mı var yoksa

Allah izin verirse canm inşallah.ayakkabın gözüküyor muydu elbise altından. çok detaycıyım =)

hayırlı olsun canım. ne zaman kısmetse. tatlı heycanlar bunlar tabikide diddat edeceksin. terliklerimin önü dantelli gibiydi yürürken burnu gözüküyordu sadece ;)

Back