• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar izteme için elbise modelim nasıl sizce

nisanyagmru

Her konuşmak isteyişinde, ona bakıp susmaktır aşk…
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
499
194
53
kızlar ne açığım nede kapalıyım denilebilir ortası birşeyim işte bu renk ve model elbisenin üzerine kabri kol vizon rengi bolero ile giymeyi düşünüyorum sizce nasıl uygun olur mu

Eklentiler

• bolerolu-narçiçeği-elbise.webp
    bolerolu-narçiçeği-elbise.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 890
  • Beğen
Reactions: mbz
anlaşılan elbisem hakkında kimsenin bi fikri yok :((

Canim oncelikle hayirli olsun. Bence elbisenin rengi ve modeli cok guzel. Ben sozumde diz alti siyah kollari dirsekte elbise giymistim. Elbisenin yakasinin kapali olmasi cok iyi kahve servisi yaparken acilmaz:KK66:
bende de o tarz da elbise var bende onu giymeyi düşünüyordum ama burası küçük bir yer yaşlılar falan da gelecek hoş karşılanmaz diye uzun elbise modeli tercih ettim tanışmada dizlerde yarım kollu bi elbise giymiştim.

Eğer söz de kesilecekse gayet uygun ve güzel bence.
Şimdiden hayırlı olsun , mutlulular...

hayırlı olsun..rengi çok güzel..neler ikram ettiniz ..merak ettim..:kk77:
çok teşekkür ederim. biz evde birşey hazırlamadık onlar getirdiler ikramlıkları onların getirdiklerini dağıttık. önce çay verdik çaydan sonra isteme oldu istemenin arkası kahve verdik kahveden sonra şeker çikolata falan getirmişler onları dağıttık daha sonra tekrardan çay verdik. kalabalık olacağı için pasta falan uğraşmak istemek açıkçası çay kahve geçiştirdik ama haftaya gelenleri tekrardan yemeğe davet ettik.

çok teşekkür ederim. biz evde birşey hazırlamadık onlar getirdiler ikramlıkları onların getirdiklerini dağıttık. önce çay verdik çaydan sonra isteme oldu istemenin arkası kahve verdik kahveden sonra şeker çikolata falan getirmişler onları dağıttık daha sonra tekrardan çay verdik. kalabalık olacağı için pasta falan uğraşmak istemek açıkçası çay kahve geçiştirdik ama haftaya gelenleri tekrardan yemeğe davet ettik.

cevabın için teşekkürler..
normalde bir kaç çeşit yapılıyor diye duymuştum..ah keşkem hep böyle hafif geçse..insan ne yapacağını şaşırıyor..:confused:

cevabın için teşekkürler..
normalde bir kaç çeşit yapılıyor diye duymuştum..ah keşkem hep böyle hafif geçse..insan ne yapacağını şaşırıyor..:confused:
hiç sorma bi hafta annemle ne yapsak diye düşündük sevgilime sorduk neler yapılır die oda birşey demedi sonra kalabalık geleceklerini öğrenince hazırlık yapmaktan vaz geçtik çerez koymaya karar vermiştik ama ikramlıkları kendileri getirince onu da yapmadık.

kızlar ne açığım nede kapalıyım denilebilir ortası birşeyim işte bu renk ve model elbisenin üzerine kabri kol vizon rengi bolero ile giymeyi düşünüyorum sizce nasıl uygun olur mu
canım hayırlı olsun öncelike.Allah tamamına erdirsin.uzun elbiseyle kahve vermek sıkıntı oldu mu? yani ayağına dolandı mı.topuklu mu giymiştin ?

Back