- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
- Konu Sahibi nisanyagmru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayıldım:) ben de aynısını bej rengini gymştm:)kızlar ne açığım nede kapalıyım denilebilir ortası birşeyim işte bu renk ve model elbisenin üzerine kabri kol vizon rengi bolero ile giymeyi düşünüyorum sizce nasıl uygun olur mu
kızlar hepinize çokk teşekkür ederim kız isteme dün akşam oldu gelenler çok beğendiler elbiseme çok şık olmuşsun dediler:))Gayet uygun bir elbise kız isteme için. Hayırlı olsun bu arada :)
çoooook teşekkür ederim inş canım olsun bi hele hepsini paylaşacağım sizinleHayirli uğurlu olsunsoz kiyafetini nisan kiyafetni gelinligini ceyizlerini de gormek isteriz insallah
![]()
bende de o tarz da elbise var bende onu giymeyi düşünüyordum ama burası küçük bir yer yaşlılar falan da gelecek hoş karşılanmaz diye uzun elbise modeli tercih ettim tanışmada dizlerde yarım kollu bi elbise giymiştim.Canim oncelikle hayirli olsun. Bence elbisenin rengi ve modeli cok guzel. Ben sozumde diz alti siyah kollari dirsekte elbise giymistim. Elbisenin yakasinin kapali olmasi cok iyi kahve servisi yaparken acilmaz![]()
teşekkür ederim..Eğer söz de kesilecekse gayet uygun ve güzel bence.
Şimdiden hayırlı olsun , mutlulular...
çok teşekkür ederim. biz evde birşey hazırlamadık onlar getirdiler ikramlıkları onların getirdiklerini dağıttık. önce çay verdik çaydan sonra isteme oldu istemenin arkası kahve verdik kahveden sonra şeker çikolata falan getirmişler onları dağıttık daha sonra tekrardan çay verdik. kalabalık olacağı için pasta falan uğraşmak istemek açıkçası çay kahve geçiştirdik ama haftaya gelenleri tekrardan yemeğe davet ettik.hayırlı olsun..rengi çok güzel..neler ikram ettiniz ..merak ettim..![]()
ayyy ne kadar mutlu olmuşsundur, çok sevindim, daha daha bir sürü böyle güzel ve mutlu günlerin olsun inşallah.kızlar hepinize çokk teşekkür ederim kız isteme dün akşam oldu gelenler çok beğendiler elbiseme çok şık olmuşsun dediler:))
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inş hepimizin mutlu güzel günleri yuvaları olur.ayyy ne kadar mutlu olmuşsundur, çok sevindim, daha daha bir sürü böyle güzel ve mutlu günlerin olsun inşallah.
Amin inşallah canım.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inş hepimizin mutlu güzel günleri yuvaları olur.
çok teşekkür ederim. biz evde birşey hazırlamadık onlar getirdiler ikramlıkları onların getirdiklerini dağıttık. önce çay verdik çaydan sonra isteme oldu istemenin arkası kahve verdik kahveden sonra şeker çikolata falan getirmişler onları dağıttık daha sonra tekrardan çay verdik. kalabalık olacağı için pasta falan uğraşmak istemek açıkçası çay kahve geçiştirdik ama haftaya gelenleri tekrardan yemeğe davet ettik.
hiç sorma bi hafta annemle ne yapsak diye düşündük sevgilime sorduk neler yapılır die oda birşey demedi sonra kalabalık geleceklerini öğrenince hazırlık yapmaktan vaz geçtik çerez koymaya karar vermiştik ama ikramlıkları kendileri getirince onu da yapmadık.cevabın için teşekkürler..
normalde bir kaç çeşit yapılıyor diye duymuştum..ah keşkem hep böyle hafif geçse..insan ne yapacağını şaşırıyor..![]()
canım hayırlı olsun öncelike.Allah tamamına erdirsin.uzun elbiseyle kahve vermek sıkıntı oldu mu? yani ayağına dolandı mı.topuklu mu giymiştin ?kızlar ne açığım nede kapalıyım denilebilir ortası birşeyim işte bu renk ve model elbisenin üzerine kabri kol vizon rengi bolero ile giymeyi düşünüyorum sizce nasıl uygun olur mu