gömlek daha hoş durur etek boyu sanki biraz uzun gibi tam diz hizandan biraz yukarda olsa daha hoş görünür birde siyah çorap olmasın derim fikrimce
teşekkür ederim canım sende öylesin :)sagol tatlım guzel olmussun bu arda cok sırınsın
öndende bu şekildi Eki Görüntüle 320737
hayır tatlım begendım begenmez olurmuyum ıste oldugum ıcın gunduz cevap veremedım sanaa
sıyah orap dıye belırtmıstım tatlım o zaman bıraz kestırıp asagı dogru bıraz daha daralttırsam[/QUOTE .!.:
bende ten rengi çorapla daha hoş durur demek istemiştim :) ve biraz daha daralttırıp kestirsen güzel göründü gözüme eh verdim gitti hayırlı uğurlu olsun :)
bende ten rengi çorapla daha hoş durur demek istemiştim :) ve biraz daha daralttırıp kestirsen güzel göründü gözüme eh verdim gitti hayırlı uğurlu olsun :)
tanışmada ok abartı olmayan ama sporda olmayan bişeyler giyilmeli. kumaş pantalon gömlek,gömlek etek,elbise gibi....senin seçimin doğru. gömleğini beğendim ama o elbisedeki askılar pek hoşuma gitmedi sadece. spor bi hava katmış gibi geldi yine de sana yakışmış..ama bu sadece benim fikrim. renk uyumları filan da güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?