• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar istemede bunu gıymeyı dusunuyorum sızce nasıl?

istemede bu elbıse gıyılsın mı

• evet

OY: 12 27,3%
  • hayır

OY: 32 72,7%

• Ankete Katılan
    44
gömlek daha hoş durur etek boyu sanki biraz uzun gibi tam diz hizandan biraz yukarda olsa daha hoş görünür birde siyah çorap olmasın derim fikrimce

bencede bende katılıyrm arkadaşa etek byu braz daha yukarıda olmalı

Canım bende arkadaşlarla aynı görüşteyim. Bu elbiseyi giyme. Kalem etek zaten vücuda yapışan bir modeldir. Bu resimdeki bol ve uzun kalmış. daraltsan bu sefer hatların belli olacak istenme için ne kadar uygun olur bilmiyorum. Düz etek ve gömlek giyebilirsin. Ama resimdeki elbise hem askıları olduğu için seni gövdesi kısa bir insan yapmış hem de etek boyu uzun ve yanlış olduğu için bacak boyunu da kısa göstermiş iyice kısa bir insan gibi olmuşsun.

kesinlikle kızlara katılıyorum..söz için pek uygun değil..hele de etek boyu çok kısa göstermiş etek gömlek ceket bu kombinden çok daha güzel olur yada şık-sade tek parça elbise :)

Tv yarışmalarından neler öğrendik neler di mi :))

Boyunu kısa gösteriyor bu etek bence de. Pek rahat da görünmüyor bence rahatlık ön planda olmalı zaten stresli bir gün olacaktır :)

Yüksel bel bol paçalı şifon bir pantolon ve üzerine dar bir gömlek süper duracaktır. Boyunu uzun gösteren ve bir tık daha şık duracak bir kıyafet düşünebilirsin bebek :106:

hayatım herkesin tarzı zevki farklıdır benim cok hoşuma gitmedi elbisen özelliklede boyu. ben kendiminkinide atayım sana benimkide gecen sene mart ayındaydı. ben ayakkabımı uyduramadım çünkü vaktim yoktu bide benim ayağım çok küçük 35 çok rahat bulamıyrm evdekini giydim 2 resim atıyorum hem önden hem boydan bi bak istersen cnm

bi bunu buldum
$IMG_0043gg.jpg

Bence de giyme, askıları göğüs altından başlıyor bu kötü görüntü bence, bir de boyu çok ortada kalmış gibi..
Karar senin tabi :34:

sıyah orap dıye belırtmıstım tatlım o zaman bıraz kestırıp asagı dogru bıraz daha daralttırsam[/QUOTE .!.:

bende ten rengi çorapla daha hoş durur demek istemiştim :) ve biraz daha daralttırıp kestirsen güzel göründü gözüme eh verdim gitti hayırlı uğurlu olsun :)

Son düzenleme:

bende ten rengi çorapla daha hoş durur demek istemiştim :) ve biraz daha daralttırıp kestirsen güzel göründü gözüme eh verdim gitti hayırlı uğurlu olsun :)

canım en ınce sıyah corapla gıycem ten rengı bu soguk havada pek uygun dusmez gıbıme geldı

sence nasıl uygunsunda öyle yap canım ince siyah ta hoş durur :) bu arada geçti mimerasim ya da ne zaman olacak

canım bu cumartesı tanısmaya gelecekler ıstee ama tanısmada ne gıyecegımıde hıc bılmıyorum

tanışmada ok abartı olmayan ama sporda olmayan bişeyler giyilmeli. kumaş pantalon gömlek,gömlek etek,elbise gibi....senin seçimin doğru. gömleğini beğendim ama o elbisedeki askılar pek hoşuma gitmedi sadece. spor bi hava katmış gibi geldi yine de sana yakışmış..ama bu sadece benim fikrim. renk uyumları filan da güzel...

tanışmada ok abartı olmayan ama sporda olmayan bişeyler giyilmeli. kumaş pantalon gömlek,gömlek etek,elbise gibi....senin seçimin doğru. gömleğini beğendim ama o elbisedeki askılar pek hoşuma gitmedi sadece. spor bi hava katmış gibi geldi yine de sana yakışmış..ama bu sadece benim fikrim. renk uyumları filan da güzel...

tesekkur ederım canım askılar ıstenırse cıkabılıyor

Back