Kız İsteme kızlar istemede bunu gıymeyı dusunuyorum sızce nasıl?

istemede bu elbıse gıyılsın mı

• evet

OY: 12 27,3%
  • hayır

OY: 32 72,7%

• Ankete Katılan
    44

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
selam kızlar ıstemede sıyah bır elbıse dusunuyordum zaten bunu bı arkadasın uzerınde gordum hemen aldım ıcıne aslında onu fırfırlı gomlek gıymeyı dusunuyorum ama bu bluzu aldım ama penye degıl hafıf saten gıbı bu resımde denemk ve sızlere gostermek ıcın gıydım ama altına sıyah ınce corap gıycem ve burnu kapalı bı ayakkabı gıycem sızce nasıl basıtmı duruyor yoksa olabılırmı

Eklentiler

• $DSC03807.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 253
  • $DSC03798.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 256
  • $DSC03799.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 263
  • $DSC03802.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 465
  • $DSC03803.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 222
Son düzenleyen: Moderatör:
gömlekle giyersen daha iyi olur bence.
başka bir kıyafet de giyebilirsin ama illa
bunu giyeceksen boyunu hiç beğendim
seni kısa göstermiş..
boyunu tam dizde olarak kestirirsen daha iyi durur gibi...

Son düzenleme:
aynı fikirdeyim diz üstü daha iyi duracak üzerinde ama buluzunuda beğendim bu kombin bendede var ve çok şık duruo emin ol.çokta hanımhanımcık.

bence de bi gömlekle giyseniz daha güzel durur gibi amaaa
ben çok beğenmedim daha şık bi şeyler giyebilirsiniz

arkadaşında dediği boyunu biraz kestirirsen daha iyi olur. altına da kapalı bir topuklu ayakkabı giyersen iyi olur. bence isteme için uygun.

sakın beni yanlış anlama ama bende pek beğenmedim, aslında siyah güzel bir elbise fakat elbisenin askılarının göğüs kısmının altından başlaması benim pek hoşuma gitmedi, yinede sen bilirsin canım sakın yanlış anlama lütfen :) çok güzel bir kızsın aslında eğer imkanın varsa başka tür bir siyah elbisede deneyebilirsin gibi geldi bana.. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş. :)

Bence daha sık tek parça bir elbese giyin. bu kıyafeti kardesiniz ya da kuzeniniz de giyebilir, Sizin daha özel olmanız gerekir bence..

aynı fikirdeyim diz üstü daha iyi duracak üzerinde ama buluzunuda beğendim bu kombin bendede var ve çok şık duruo emin ol.çokta hanımhanımcık.
evet hanım hanımcık dursun dıye bu sekıl olsun ıstedım bırde kalem etek oldugu ıcın bu boylarda oluyor modelı dız ustu gıyınmek ıstemedıgım ıcın
gömlekle giyersen daha iyi olur bence.
başka bir kıyafet de giyebilirsin ama illa
bunu giyeceksen boyunu hiç beğendim
seni kısa göstermiş..
boyunu tam dizde olarak kestirirsen daha iyi durur gibi...

ıstedıgım gıbı gomlek bulmadım bluzude bugun aldım zaten ama tekrar gomlege cevırebılırım

gömlek daha hoş durur etek boyu sanki biraz uzun gibi tam diz hizandan biraz yukarda olsa daha hoş görünür birde siyah çorap olmasın derim fikrimce

tatlım senin vucuduna göre değil bu takım daha iri bayanlar için. daha farklı bişi giysen daha güzel olacaktır eminim
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...me-gunu-giyilebilecek-ciciler-fikir-olur.html
bu linktek kıyafetler sana daha göre olur diye düşünüyorum
ama tabi bunu giymek istiyorsan etek boyunu kısaltıp içinede gömlek giyersen ve saçlarınıda sıkı at kuyruk yaparsan dahha güzel olur

bence de bi gömlekle giyseniz daha güzel durur gibi amaaa
ben çok beğenmedim daha şık bi şeyler giyebilirsiniz

zaten kararsızım belkıde gıyınmem haklısınız daha sık bırseylerde bulabılırım evet

arkadaşında dediği boyunu biraz kestirirsen daha iyi olur. altına da kapalı bir topuklu ayakkabı giyersen iyi olur. bence isteme için uygun.
ben ılk basta belırttım zaten kapalı bı ayakkabı ve sıyah bır ınce corap dıye evet kestırebılırım fıkırlere gore

her turlu ımkanım var cok sukur elbısenın askılarının cıkma sansı var o zaman nasıl olur

Bence daha sık tek parça bir elbese giyin. bu kıyafeti kardesiniz ya da kuzeniniz de giyebilir, Sizin daha özel olmanız gerekir bence..
evet olabılır aslında ben asırı kararsızım yaa

gömlek daha hoş durur etek boyu sanki biraz uzun gibi tam diz hizandan biraz yukarda olsa daha hoş görünür birde siyah çorap olmasın derim fikrimce

sıyah orap dıye belırtmıstım tatlım o zaman bıraz kestırıp asagı dogru bıraz daha daralttırsam

verdıgınız lınk ıcın tesekkur ederım fıkırlerınız ıcınde ayrıca tesekkurler kızlarr

Bence o elbise ile hiç uğraşma, o dursun. İstediğin gibi olmazsa bir daha hiç giyemezsin onu..

Sen arkadasın attıgı linke bak ve o elbiselerin tarzında bir şey bulmaya çalış.. Roman da iki gün sonra yüzde elli indirim başlıyor bu arada..

ben böyle bir kıyafet tercih etmiştim istemeye geldiklerinde fikrin olsun diye paylaşmak istedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…