evet hanım hanımcık dursun dıye bu sekıl olsun ıstedım bırde kalem etek oldugu ıcın bu boylarda oluyor modelı dız ustu gıyınmek ıstemedıgım ıcınaynı fikirdeyim diz üstü daha iyi duracak üzerinde ama buluzunuda beğendim bu kombin bendede var ve çok şık duruo emin ol.çokta hanımhanımcık.
gömlekle giyersen daha iyi olur bence.
başka bir kıyafet de giyebilirsin ama illa
bunu giyeceksen boyunu hiç beğendim
seni kısa göstermiş..
boyunu tam dizde olarak kestirirsen daha iyi durur gibi...
bence de bi gömlekle giyseniz daha güzel durur gibi amaaa
ben çok beğenmedim daha şık bi şeyler giyebilirsiniz
ben ılk basta belırttım zaten kapalı bı ayakkabı ve sıyah bır ınce corap dıye evet kestırebılırım fıkırlere gorearkadaşında dediği boyunu biraz kestirirsen daha iyi olur. altına da kapalı bir topuklu ayakkabı giyersen iyi olur. bence isteme için uygun.
her turlu ımkanım var cok sukur elbısenın askılarının cıkma sansı var o zaman nasıl olursakın beni yanlış anlama ama bende pek beğenmedim, aslında siyah güzel bir elbise fakat elbisenin askılarının göğüs kısmının altından başlaması benim pek hoşuma gitmedi, yinede sen bilirsin canım sakın yanlış anlama lütfen :) çok güzel bir kızsın aslında eğer imkanın varsa başka tür bir siyah elbisede deneyebilirsin gibi geldi bana.. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş. :)
evet olabılır aslında ben asırı kararsızım yaaBence daha sık tek parça bir elbese giyin. bu kıyafeti kardesiniz ya da kuzeniniz de giyebilir, Sizin daha özel olmanız gerekir bence..
gömlek daha hoş durur etek boyu sanki biraz uzun gibi tam diz hizandan biraz yukarda olsa daha hoş görünür birde siyah çorap olmasın derim fikrimce
tatlım senin vucuduna göre değil bu takım daha iri bayanlar için. daha farklı bişi giysen daha güzel olacaktır eminim
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...me-gunu-giyilebilecek-ciciler-fikir-olur.html
bu linktek kıyafetler sana daha göre olur diye düşünüyorum
ama tabi bunu giymek istiyorsan etek boyunu kısaltıp içinede gömlek giyersen ve saçlarınıda sıkı at kuyruk yaparsan dahha güzel olur
Eki Görüntüle 320621 ben böyle bir kıyafet tercih etmiştim istemeye geldiklerinde fikrin olsun diye paylaşmak istedim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?