kızlar işte benim salonum :) misafir odam

burda ki tek sıkıntı mekan darlığı. dolayısıyla konu sahibinin pek bir alternatifi yok. benim tavsiyem tv masanın üstünde olmamalı yemek yerken çok rahatsız edici olur sizin için. gözünüz bozulur boynunuz tutulur yahu. onun yerine tv ile aynayı yer değiştirebilirsiniz. konsol da tv ünitesi gibi durur. diğer bi gözüme çarpan da vitrin. tren gibi peşpeşe dizilmiş sıkışmış havası var. köşeli koyarsanız bunu da halletmiş olursunuz. onun dışında gayet güzel herşey hayırlı olsun güle güle kullanın :super:

bu arada yorumları okumadan yazdım birçok kişi de benimle aynı düşüncedeymiş bence güzel olabilir dikkate almanızı tavsiye ederim :KK48:

Emri vaki hediye.. En sevdiğim :lülülü:

Daraltıyorsa olmaz o zaman
Kapının yanındaki koltuğu konsolun olduğu duvara alsan.
Masayı koltuğun olduğu duvara koysan.

Konsol yine dediğim gibi tvnin altında?

Koltukta otururken tv izlemek zor olmuyor mu?
Masa rahatsız etmiyor mu yani?
Yooo skıntı hissetmedk hiç izleneblyor rahat rahat :KK70:

Güzel olmuş ellerinize sağlık. Yalnız ben sifonyerinizin rengine bayildim bende almayı düşünüyorum. Merak ettiğim birşey var sifonyerinizin icini merak ediyorum ben boyle birşey dusunuyirum şimdi foto koyacam ama sizinkine de bakmak istiyorumEki Görüntüle 2158809
ben de konsola ve aynasına bayılarak aldm içide cok kullanışlı akşama unutmazsam içini cekerim :)

burda ki tek sıkıntı mekan darlığı. dolayısıyla konu sahibinin pek bir alternatifi yok. benim tavsiyem tv masanın üstünde olmamalı yemek yerken çok rahatsız edici olur sizin için. gözünüz bozulur boynunuz tutulur yahu. onun yerine tv ile aynayı yer değiştirebilirsiniz. konsol da tv ünitesi gibi durur. diğer bi gözüme çarpan da vitrin. tren gibi peşpeşe dizilmiş sıkışmış havası var. köşeli koyarsanız bunu da halletmiş olursunuz. onun dışında gayet güzel herşey hayırlı olsun güle güle kullanın :super:
tsk ederm yorum için :) yemekli misafir zaten cok sık gelmiyorki ramazanda vs oldu ama hiç sıkınrı cekmedk tv yüzünden. ortaya cektk birz daha masayı yerken :) ama en bastan aklma gelseydi konsoln üstüne tv yi masanın üstüne aynayı bi denerdim :)

tsk ederm yorum için :) yemekli misafir zaten cok sık gelmiyorki ramazanda vs oldu ama hiç sıkınrı cekmedk tv yüzünden. ortaya cektk birz daha masayı yerken :) ama en bastan aklma gelseydi konsoln üstüne tv yi masanın üstüne aynayı bi denerdim :)
sadece misafir için mi yemek masasını kullanıyorsunuz ben günlük kendiniz içinde kullanıyorsunuz sandım. O yüzden rahatsız edici olabilir tv. Ama misafir içinse sadece bence böyle kalabilir dediğiniz gibi sık kullanılmaz :KK73:

230EC60B-3858-4AF3-A180-81A9BD8B0BC3.jpeg
dün yükleyemediğim resmler :KK70:
Masamız çok benziyo
Üstü kaplı gerçi fotoda

Kızlar o gün cogunukla gelen tavsiyeler üzerine masa ve konsolun yerlerini değiştirdim badana yaparken.
Ve o tekli vitrinide kayınvalideme verdim 😀
Kesinlikle cok daha güzel oldu sizlerlee de pylaşmak istedim :)

Eklentiler

• 47772FFF-AF0C-4CD0-9FF4-02F626A09278.jpeg
    47772FFF-AF0C-4CD0-9FF4-02F626A09278.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 189
  • 39219B5D-C745-448F-8293-633613B13824.jpeg
    39219B5D-C745-448F-8293-633613B13824.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 190
kesınlıkle cok ıyı olmus agız tadıyla oturun :)

Güle güle otur :)

Bence aynanın yerini değiştirip tvyi oraya asmak mantıklı değil.
Koltuktan eğilerek mi izlenecek tv?

Onun yerine aynanın altındaki konsolu tvnin altına
Tvnin altındaki masayı aynanın altına alsan?

Bi de orta sehpa fazla gelmiş diye düşünüyorum.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum herkes aynalarla TV yer değiştirsin demiş o TV nasıl izlenecek koltuklardan çok ilgincsiniz

Güle güle otur :)

Bence aynanın yerini değiştirip tvyi oraya asmak mantıklı değil.
Koltuktan eğilerek mi izlenecek tv?

Onun yerine aynanın altındaki konsolu tvnin altına
Tvnin altındaki masayı aynanın altına alsan?

Bi de orta sehpa fazla gelmiş diye düşünüyorum.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum herkes aynalarla TV yer değiştirsin demiş o TV nasıl izlenecek koltuklardan çok ilgincsiniz
Son hali gayet güzel olmuş güle güle kullanın 😊

X